Hasan Pettigrevs
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Arkadaşlar bilgisayarımda aygıt yönetisicine gireyim dedim ve bunu buldum. Sizce bu nedir anlayamadım sürücü güncelleştirmeside yok yardımcı olursanız çok sevinirim.
[/QUOT
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
devre dışı bıraksam sorun olurmu acababüyük ihtimalle klavye yada mouse bilgisayar o bileşenii tanıyamadığı için bilinmeyen aygıt diyor ondan herhangi bir sorun olmaz benim PC de de var
teşekkür ederim orasını anlamıştım zaten .DBilgisayarındaki sürücüleri veya aygıtları bilgisayarının tanımamasıdır.
He sen o aygıtın ne olduğunu soruyorsun. Bir Fikrim yokteşekkür ederim orasını anlamıştım zaten .D
Hocam ona sağ tıklayıp özellikler kısmında donanım kimliğini kopyalayıp internette yapıştırıp aratırsanız hangi parça olduğunu görürsünüz.Arkadaşlar bilgisayarımda aygıt yönetisicine gireyim dedim ve bunu buldum. Sizce bu nedir anlayamadım sürücü güncelleştirmeside yok yardımcı olursanız çok sevinirim. Aşağıya bıraktım..
teşekkür ederim sorun yok .DHe sen o aygıtın ne olduğunu soruyorsun. Bir Fikrim yok![]()
TAMAMDIR HOCAM EYVALLAH ADAMSINHocam ona sağ tıklayıp özellikler kısmında donanım kimliğini kopyalayıp internette yapıştırıp aratırsanız hangi parça olduğunu görürsünüz.