Aware 80+ Silver Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 3,048 21 Haziran 2021 #14 Seri olsun güzel olabilir. Pek benlik değil şarkıları umarım daha hype şarkıları olan gruplar gelir. Elinize sağlık.
Seri olsun güzel olabilir. Pek benlik değil şarkıları umarım daha hype şarkıları olan gruplar gelir. Elinize sağlık.
Kamina 80+ Platinum Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 11,838 En İyi Cevap 1 21 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 stereohearts yazmış: Benim de bir süredir dinlediğim ve son zamanlarda patlama yapan metal/rap karışımı yapan Ghostemane isimli bir grup var. Madem herkes paylaşıyor ben de şuraya en sevdiğim 3 şarkısını bırakayım Devamı için tıklayın... Eve gideyim mutlaka bakacağım.
stereohearts yazmış: Benim de bir süredir dinlediğim ve son zamanlarda patlama yapan metal/rap karışımı yapan Ghostemane isimli bir grup var. Madem herkes paylaşıyor ben de şuraya en sevdiğim 3 şarkısını bırakayım Devamı için tıklayın... Eve gideyim mutlaka bakacağım.
E Evil Belief 80+ Platinum Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 10,966 En İyi Cevap 10 21 Haziran 2021 #16 Bence seri halinde gelmeli Yeni gruplar keşfetmek çok güzel. Akşam dinleyeceğim.
Kamina 80+ Platinum Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 11,838 En İyi Cevap 1 21 Haziran 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 Evil Belief yazmış: Bence seri halinde gelmeli Yeni gruplar keşfetmek çok güzel. Akşam dinleyeceğim. Devamı için tıklayın... O zaman bir sonraki sanatçımız haftaya gelecek
Evil Belief yazmış: Bence seri halinde gelmeli Yeni gruplar keşfetmek çok güzel. Akşam dinleyeceğim. Devamı için tıklayın... O zaman bir sonraki sanatçımız haftaya gelecek
raifhusicic 80+ Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 3 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim raif 15 Şubat 2024 #18 Piyano notaları Link: Piano Sheet Music
BugategAyas 80+ Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 133 Dahası Reaksiyon skoru 109 İsim Muhammed İslamoğlu 3 Mart 2024 #19 Beni de listeye yazın hocam. Harika değilimdir belki ama bilinmiyorum Spotify Sanatçı Profilim; Bugateg Ayas Artist · 53 monthly listeners. open.spotify.com
Beni de listeye yazın hocam. Harika değilimdir belki ama bilinmiyorum Spotify Sanatçı Profilim; Bugateg Ayas Artist · 53 monthly listeners. open.spotify.com