Bilinmeyen Harika Sanatçılar #2 - Mili

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
17,124
Merhaba arkadaşlar. Geçen hafta sizlere Night Keepers'i tanıtmıştım. Sırada benim yine büyük zevkle dinlediğim Mili adlı grup var. Başlayalım.

b33726980cbf18c1ac60085fa3cdddfb.jpg
c50daeef5852add00d628fd06eca5920.jpg

Mili , Ağustos 2012'de Momocashew (Cassie Wei), Yamato Kasai, Yukihito Mitomo, Shoto Yoshida, Ame Yamaguchi ve Ao Fujimori'den oluşan genelde alternatif tarzda müzikler yapan bir Japon bağımsız müzik grubudur.

Mili, elektro klasik, çağdaş klasik, klasik müzik türlerinde müzikler yapar ve sadece Japonca şarkılarla sınırlı değildir. Aynı zamanda İngilizce, Çince ve Fransızca dilinde söylemiş olduğu şarkıları da vardır. Mili, kendi şarkılarının yanı sıra müziklerine, şarkı sözlerine ve şarkılarına Cytus ve Deemo ritim oyunları , ticari video ve diğer çeşitli medyalara da katkıda bulunmuştur. Kendisini de Deemo adlı oyundan tanıdım. Grubun YouTube kanalı, 445.000 YouTube abonesini aşan bağımsız grup olarak dünyada ilk grup olarak kabul ediliyor. Gerçekten çok büyük bir başarı. Grubun adı bir peri masalı "Dear Mili"den geliyor. Grup bugüne kadar 3 adet albüm çıkarmıştır. 2014 yılında "Mag Mell", 2016 yılında "Miracle Milk", 2018 yılında ise "Millienium Mother". Ayrıca "Hue" adında 2017 yılında 6 parçalık bir mini albüm yayınlamışlardır. Grubun müzik türü her ne kadar klasik müzik olarak görülse de bazı rock parçaları ile beni benden almıştır. Her albümün her parçasını dinlerim. Hani bazı sanatçılar vardır çok seversiniz. Yeni bir albüm çıkarırlar ama içlerinden bazılarını beğenmezsiniz. İşte Mili'de bende o etkiyi yaratmadı. Her parçası ayrı büyüleyici ayrı güzel. Hepsi de birbirinden farklı. Kesinlikle tanınması gerektiğini düşünüyorum. Bazı çok sevdiğim Mili parçalarını bırakıyorum. İyi dinlemeler. Beğenirseniz serinin devamı gelecektir.

Grubun YouTube kanalı için;

Ben de bir tane bırakayım, Haggard. Dünya çapında olmasa da Türkiye'de büyük bir dinleyici kitlesi var aslında. Benim de dinlediğim, çok sevdiğim bir semfonik metal grubudur. Hatta bir ara Twitch, Youtube gibi platformlarda çok meşhur olan ''Herr Mannelig'' parçası da onlara aittir.

Linkini bırakıyorum, metal severler kesinlikle bakmalı şahsen.

Ben de bir tane bırakayım, Haggard. Dünya çapında olmasa da Türkiye'de büyük bir dinleyici kitlesi var aslında. Benim de dinlediğim, çok sevdiğim bir semfonik metal grubudur. Hatta bir ara Twitch, Youtube gibi platformlarda çok meşhur olan ''Herr Mannelig'' parçası da onlara aittir.

Linkini bırakıyorum, metal severler kesinlikle bakmalı şahsen.

Herr Manneling dünyanın en iyi parçalarından biri olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,524
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri