Bilişim okuyup ne olunur?

TahaCel

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
10,623
Bilişim okuyorum şuan hedefimde bir meslek var ama değişebilir bilişim okuyup ne olunur

Türkiyede bilişim bölümü gerektiği ilgiyi görmüyor. Fakat benim okuduğum okulda bizden 10-15yaş büyük bilişimci abilerimizin apple da yönetici olarak çalıştığını biliyorum. Bilişim işi sende bitiyor açıkcası kendini nasıl geliştirsiğinle alakalı.

Türkiyede bilişim bölümü gerektiği ilgiyi görmüyor. Fakat benim okuduğum okulda bizden 10-15yaş büyük bilişimci abilerimizin apple da yönetici olarak çalıştığını biliyorum. Bilişim işi sende bitiyor açıkcası kendini nasıl geliştirsiğinle alakalı.
yani anlamadım daha açarmısın

Bende bilişim öğrencisiyim aklın varsa yabancı dile abanırsın sonra yurtdışına çıkarsın java c# veya pyhton gibi diller biliyorsan şirketler seni havada kapar aynı zamanda kendini teknik anlamdada geliştirmen gerek, türkiyede ise bilgisayar mühendisliği yazılım mühendisliği yapabilirsin.

Bilişim okumak için hangi bölümden giriyorsunuz sayısal mı?
evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bende bilişim öğrencisiyim aklın varsa yabancı dile abanırsın sonra yurtdışına çıkarsın java c# veya pyhton gibi diller biliyorsan şirketler seni havada kapar aynı zamanda kendini teknik anlamdada geliştirmen gerek, türkiyede ise bilgisayar mühendisliği yazılım mühendisliği yapabilirsin.
katılıyorum bende bilişi bölğmğ okuyorum üniversite 1 deyim

Office yazılımlarını kullanmayı öğrenirsiniz Türkiye'de.

@MontajAdam ,

Bilişim başka, CS başka. Bilişim okuyan CS'ci olamaz. O kadar kolay değil. Bunun için gerekli sınavlarında geçilmesi gerek. Zaten günümüzde ''Şunu kullanarak tarat, v(ü)rüs gider'' diyen herkes uzman kesiliyor. Oysa siber güvenlik bundan çok daha fazlası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,906
Üyeler
190,658
Son üye
mevo03
Geri