Atlas Savaş
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 334
Ben türk malı supplement almıyorum reis olimp kullanıyorum şu an çok iyihardline da falan almıyor muyuz![]()
Ben türk malı supplement almıyorum reis olimp kullanıyorum şu an çok iyihardline da falan almıyor muyuz![]()
Hardline kalite fiyat performans ın dibi yılların eskitemediği marka ve kaliteen iyi uygun fiyatli gozle gorulur degisime neden olacak kreatin onerirmisin tat farketmez
Civata sıyırmış senin psikoloğa randevu al kan değerlerim gayet güzelAromalı creatin almayın protein ocean hiç almayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İç kankam sen protein oceanı 2 aya böbrekleri eline alırsın
kreatin hammadesi ucuz bir suplement zaten proteinocenda alsan bigjoyda alsan çok büyük bir fark olmaz topaklaşma dışı tabi creapure felan gibi türler ayrı monohydratda çok farketmez al geç en ucuz neyseen iyi uygun fiyatli gozle gorulur degisime neden olacak kreatin onerirmisin tat farketmez
hocam herkes hergün yenilmesi gereken miktarda tavuk alacak güçte değil bende değilim o yüzden supplemente yöneliyorum doğal dururken neden yapaya gidelimki ama imkanlar ortadaLan sanki ifbb pro adamlarsınız ya yok şu markayı alma, yok aromalı kreatin kullanma, yok whey in tadı rezalet, yok Türk malı kullanma kafalara bak.
Bende protein ocean dan whey alıyorum ama nadir kullanırım anca mecburi öğün atlamak gerekecek yoksa tavuk > tüm suplementler
Tavuk göğsü daha ucuz aslında. Protein tozu iyi bir indirimde falan değilse göğüs tercih edilebilir.hocam herkes hergün yenilmesi gereken miktarda tavuk alacak güçte değil bende değilim o yüzden supplemente yöneliyorum doğal dururken neden yapaya gidelimki ama imkanlar ortada
Ne alaka protein tozu böbreklerini niye ele aldırsın MCMSMFMDMFMFMDMS gerçekten nasıl kafanız yıkanmış başka marka alınca protein sindirimi yolağı mı değişiyorAromalı creatin almayın protein ocean hiç almayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İç kankam sen protein oceanı 2 aya böbrekleri eline alırsın
aslında kısmen evet kaliteli bi whey alsan aynı kapıya çıkıyor bizim burada tavuk gögsü 150tl kilosu en kötü iki günde bir kg alsan ki benim hergün bir kg almam lazım aylığa vurunca aynı paraya denk geliyorTavuk göğsü daha ucuz aslında. Protein tozu iyi bir indirimde falan değilse göğüs tercih edilebilir.
Protein tozunu ve creatin gibi ürünlerini beğenmesem de fıstık ezmesi ve barı gayet başarılı.BİM’de 8 Temmuz’da aktüel olarak proteinocean ürünleri geliyor.
Whey protein ürünü normal fiyatına göre aşırı uygun.
Alıntıyı görüntüle
(Bi türlü düzgün hd bulamadım artık idare edin)
Dostum asıl whey e para yetmez.hocam herkes hergün yenilmesi gereken miktarda tavuk alacak güçte değil bende değilim o yüzden supplemente yöneliyorum doğal dururken neden yapaya gidelimki ama imkanlar ortada