BIM 8 TEMMUZ ProteinOcean ürünleri

en iyi uygun fiyatli gozle gorulur degisime neden olacak kreatin onerirmisin tat farketmez
kreatin hammadesi ucuz bir suplement zaten proteinocenda alsan bigjoyda alsan çok büyük bir fark olmaz topaklaşma dışı tabi creapure felan gibi türler ayrı monohydratda çok farketmez al geç en ucuz neyse

Lan sanki ifbb pro adamlarsınız ya yok şu markayı alma, yok aromalı kreatin kullanma, yok whey in tadı rezalet, yok Türk malı kullanma kafalara bak.

Bende protein ocean dan whey alıyorum ama nadir kullanırım anca mecburi öğün atlamak gerekecek yoksa tavuk > tüm suplementler

Ekler

• 1000022403.webp
    1000022403.webp
    845 KB · Hit: 109
Lan sanki ifbb pro adamlarsınız ya yok şu markayı alma, yok aromalı kreatin kullanma, yok whey in tadı rezalet, yok Türk malı kullanma kafalara bak.

Bende protein ocean dan whey alıyorum ama nadir kullanırım anca mecburi öğün atlamak gerekecek yoksa tavuk > tüm suplementler
hocam herkes hergün yenilmesi gereken miktarda tavuk alacak güçte değil bende değilim o yüzden supplemente yöneliyorum doğal dururken neden yapaya gidelimki ama imkanlar ortada

hocam herkes hergün yenilmesi gereken miktarda tavuk alacak güçte değil bende değilim o yüzden supplemente yöneliyorum doğal dururken neden yapaya gidelimki ama imkanlar ortada
Tavuk göğsü daha ucuz aslında. Protein tozu iyi bir indirimde falan değilse göğüs tercih edilebilir.

Aromalı creatin almayın protein ocean hiç almayın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İç kankam sen protein oceanı 2 aya böbrekleri eline alırsın
Ne alaka protein tozu böbreklerini niye ele aldırsın MCMSMFMDMFMFMDMS gerçekten nasıl kafanız yıkanmış başka marka alınca protein sindirimi yolağı mı değişiyor

Tavuk göğsü daha ucuz aslında. Protein tozu iyi bir indirimde falan değilse göğüs tercih edilebilir.
aslında kısmen evet kaliteli bi whey alsan aynı kapıya çıkıyor bizim burada tavuk gögsü 150tl kilosu en kötü iki günde bir kg alsan ki benim hergün bir kg almam lazım aylığa vurunca aynı paraya denk geliyor

Son düzenleme:
BİM’de 8 Temmuz’da aktüel olarak proteinocean ürünleri geliyor.
Whey protein ürünü normal fiyatına göre aşırı uygun.

Alıntıyı görüntüle
(Bi türlü düzgün hd bulamadım artık idare edin)
Protein tozunu ve creatin gibi ürünlerini beğenmesem de fıstık ezmesi ve barı gayet başarılı.

Dostum asıl whey e para yetmez.

Şuan göğüsün kilosu 150 TL ve 1 kilo göğüste ortalama 220gr protein var.

Proteinocean en ucuz lansman fiyatında 400gr 440 TL ve 16 servis, servis başı 19.3 gram protein yani total kutuda 308 gram protein var.

Özetle tavukta 150 TL = 220gr protein, whey de 440 TL = 308 gram protein.

Tavuğu yedikten sonraki termojenik etki de cabası vücut sindirmek için yediğinin yaklaşık %20-25 kadarını da yakıyor.

her markada olduğu gibi marka fanboyluğu yapanlar ocn alinmaz diyor hep 2 aya bobrekleri elimize alirmisiz 1 yildir kullaniyorum kan degerlerim gayet iyi herkes butcesine gore aliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,272
Üyeler
184,611
Son üye
yattara
Geri