Bim Dardanel Ton Sarı Paket 3x140 gr 80 TL

Bende bir koli aldım paylaşımı görünce 3x140 gr x 12 paket oluyor. paketi 80 tl ye geldi. 960TL ye aldım.
Paylaşım için teşekkür ederim.

bende bu yorum ne zaman gelir diye bekliyordum. vedat milorün neden titrediğini ve ton balığını tüketerek sonrasında böyle birşeyin nasıl olacağını kısaca açıklar mısınız?
Haftada 4 kez ton yiyen arkadaş, yakında vedat milor gibi titremeye başlarsın, civayı hafife almayın.

Son düzenleme:
Ankara BİM’de 120₺.

Ekler

• 849140fc-81e8-4f36-99bc-0e99ca29ae96.jpeg
    849140fc-81e8-4f36-99bc-0e99ca29ae96.jpeg
    326.3 KB · Hit: 81
çünkü dardanel bunlara artık kısımları atıyor bide ayçiçeğini basıyor. millet ton balığı sağlıklı diye alıp yiyor ama aslında zehir sayılır. makroları bile düşük normal ton balığına göre. almayın beyler bu paraya tavuk bonfile alın
Metroda kendi markası adına satılan dardenel ton balıkları var light olanın içinde sadece su tuz ve balık var ben sürekli ondan tüketiyorum normalinden daha ucuz bide

Metroda kendi markası adına satılan dardenel ton balıkları var light olanın içinde sadece su tuz ve balık var ben sürekli ondan tüketiyorum normalinden daha ucuz bide
Metronun fason olarak ürettirdiği aro markasını diyorsunuz heralde tadı gerçekten güzel tüketmiştim fakat yinede 2x140 gr 90 tl muadilleride aynı market markalarının hepsi o fiyatta migros,bim derya, a101 wava. ondan dolayı ucuz diyemeyiz hele şu ürüne göre fiyatı uygun değil fp hiç değil.

Metronun fason olarak ürettirdiği aro markasını diyorsunuz heralde tadı gerçekten güzel tüketmiştim fakat yinede 2x140 gr 90 tl muadilleride aynı market markalarının hepsi o fiyatta migros,bim derya, a101 wava. ondan dolayı ucuz diyemeyiz hele şu ürüne göre fiyatı uygun değil fp hiç değil.
Tat yorumu yapmadım içeriğinde yağ olmaması büyük bir +

Abiii bedava... umarim burda vardır ve aynı fiyattır...

esselamu aleykum durup dururken canımı çektirdiniz :D . İşten çıkınca ilk işim markete gidip ton balığı alacağım . Bol ıspanak ve roka ve limon salatası eşliğinde gömmeyi düşünüyorum:ROFLMAO:

Geri