hocam elinizdekinin 180 gramını 32 liradan mı 10 tane almıştım dolapta 3 tane kaldı 1 ay önce falan herhalde 1.5 da olabilir yer bimŞok markette de bu vardı bugün
Haftada 4 kez ton yiyen arkadaş, yakında vedat milor gibi titremeye başlarsın, civayı hafife almayın.
hahahahahhaEski fiyatıda yok hocam
bedavaBölgelesel olabilir mi tam bilmiyorum paylaşmak istedim istanbul kağıthane bölgesinden az önce aldım. Daha bugün sabah migros bi alana bi bedava kampanyasından stoklamıştım ama yinede dayanamadım aldım bilginiz olsun dostlar stokta oldukça fazlaydı.
50 metre balığı çok fazla civa olmazHaftada 4 kez ton yiyen arkadaş, yakında vedat milor gibi titremeye başlarsın, civayı hafife almayın.
Metroda kendi markası adına satılan dardenel ton balıkları var light olanın içinde sadece su tuz ve balık var ben sürekli ondan tüketiyorum normalinden daha ucuz bideçünkü dardanel bunlara artık kısımları atıyor bide ayçiçeğini basıyor. millet ton balığı sağlıklı diye alıp yiyor ama aslında zehir sayılır. makroları bile düşük normal ton balığına göre. almayın beyler bu paraya tavuk bonfile alın
Hocam Esk de de aynısıydı kasaya gidince 80e düşüyor. son kullanma tarihleri 2028Ankara BİM’de 120₺.
Teşekkürler, müsait zamanda deneyeceğimHocam Esk de de aynısıydı kasaya gidince 80e düşüyor. son kullanma tarihleri 2028
Metronun fason olarak ürettirdiği aro markasını diyorsunuz heralde tadı gerçekten güzel tüketmiştim fakat yinede 2x140 gr 90 tl muadilleride aynı market markalarının hepsi o fiyatta migros,bim derya, a101 wava. ondan dolayı ucuz diyemeyiz hele şu ürüne göre fiyatı uygun değil fp hiç değil.Metroda kendi markası adına satılan dardenel ton balıkları var light olanın içinde sadece su tuz ve balık var ben sürekli ondan tüketiyorum normalinden daha ucuz bide
Tat yorumu yapmadım içeriğinde yağ olmaması büyük bir +Metronun fason olarak ürettirdiği aro markasını diyorsunuz heralde tadı gerçekten güzel tüketmiştim fakat yinede 2x140 gr 90 tl muadilleride aynı market markalarının hepsi o fiyatta migros,bim derya, a101 wava. ondan dolayı ucuz diyemeyiz hele şu ürüne göre fiyatı uygun değil fp hiç değil.