ses sorun değil benim için şu anda sendo kullanıyorum ve değiştirmem lazım boyutu ne kadar eline nasıl oturuyorŞuan hangi mouse alınır bilmem ama rival 3 gerçekten kaliteli bir mouse, bime gelen ilk zamandan beri kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım ürünün kendi içinde kronik sıkıntıları var ama çok büyük bir sorun değil mesela sol click ve sağ click çok dikkatli dinlediğinde yay sesi geliyor ama kulağının içine kadar sokman gerekiyor o sesi duyman için
Bence bir mouse alırken onu kesinlikle deneyimlemen gerekiyor bu mouse küçük eli olanlar için gayet ideal ama benim orta elim var ve mouse u kaplayabiliyorum bu benim için sıkıntı değil parmaklarım mousepade değiyor ama kim bunu ister kim bunu istemez değişiyorses sorun değil benim için şu anda sendo kullanıyorum ve değiştirmem lazım boyutu ne kadar eline nasıl oturuyor
parmakların mousepad e değişyosa süper ben değmeden oynayamıyorum bu arada boyun kaç boya göre elinin ne kadar büyük olduğunu az çok tahmin edebilirimdeBence bir mouse alırken onu kesinlikle deneyimlemen gerekiyor bu mouse küçük eli olanlar için gayet ideal ama benim orta elim var ve mouse u kaplayabiliyorum bu benim için sıkıntı değil parmaklarım mousepade değiyor ama kim bunu ister kim bunu istemez değişiyor
Alınabilir hocambenim bulunduğum bölgedeki bimde 230 TL ye rival 3 kalmıştı ben biraz hafif ele oturucak (orta elliyim) bi mouse istiyorum rival 3 mü alıyim yoksa başka önericeğiniz mouse lar var mıdır
Alınır.benim bulunduğum bölgedeki bimde 230 TL ye rival 3 kalmıştı ben biraz hafif ele oturucak (orta elliyim) bi mouse istiyorum rival 3 mü alıyim yoksa başka önericeğiniz mouse lar var mıdır
1.73parmakların mousepad e değişyosa süper ben değmeden oynayamıyorum bu arada boyun kaç boya göre elinin ne kadar büyük olduğunu az çok tahmin edebilirimde
alıp deneyebilirsin 1 hafta içinde iade edebiliyorsun.benim bulunduğum bölgedeki bimde 230 TL ye rival 3 kalmıştı ben biraz hafif ele oturucak (orta elliyim) bi mouse istiyorum rival 3 mü alıyim yoksa başka önericeğiniz mouse lar var mıdır