Neler Yeni

bimde satılan rival 3 alınır mı

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
benim bulunduğum bölgedeki bimde 230 tl ye rival 3 kalmıştı ben biraz hafif ele oturucak (orta elliyim) bi mouse istiyorum rival 3 mü alıyim yoksa başka önericeğiniz mouse lar var mıdır

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Şuan hangi mouse alınır bilmem ama rival 3 gerçekten kaliteli bir mouse, bime gelen ilk zamandan beri kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım ürünün kendi içinde kronik sıkıntıları var ama çok büyük bir sorun değil mesela sol click ve sağ click çok dikkatli dinlediğinde yay sesi geliyor ama kulağının içine kadar sokman gerekiyor o sesi duyman için

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şuan hangi mouse alınır bilmem ama rival 3 gerçekten kaliteli bir mouse, bime gelen ilk zamandan beri kullanıyorum ve hiç sıkıntı yaşamadım ürünün kendi içinde kronik sıkıntıları var ama çok büyük bir sorun değil mesela sol click ve sağ click çok dikkatli dinlediğinde yay sesi geliyor ama kulağının içine kadar sokman gerekiyor o sesi duyman için
ses sorun değil benim için şu anda sendo kullanıyorum ve değiştirmem lazım boyutu ne kadar eline nasıl oturuyor

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ses sorun değil benim için şu anda sendo kullanıyorum ve değiştirmem lazım boyutu ne kadar eline nasıl oturuyor
Bence bir mouse alırken onu kesinlikle deneyimlemen gerekiyor bu mouse küçük eli olanlar için gayet ideal ama benim orta elim var ve mouse u kaplayabiliyorum bu benim için sıkıntı değil parmaklarım mousepade değiyor ama kim bunu ister kim bunu istemez değişiyor

Mona Lisa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Efe Sait Kakdaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence bir mouse alırken onu kesinlikle deneyimlemen gerekiyor bu mouse küçük eli olanlar için gayet ideal ama benim orta elim var ve mouse u kaplayabiliyorum bu benim için sıkıntı değil parmaklarım mousepade değiyor ama kim bunu ister kim bunu istemez değişiyor
parmakların mousepad e değişyosa süper ben değmeden oynayamıyorum bu arada boyun kaç boya göre elinin ne kadar büyük olduğunu az çok tahmin edebilirimde

İceWolf

80+ Silver
Kaçırma direk çök.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
benim bulunduğum bölgedeki bimde 230 TL ye rival 3 kalmıştı ben biraz hafif ele oturucak (orta elliyim) bi mouse istiyorum rival 3 mü alıyim yoksa başka önericeğiniz mouse lar var mıdır
Alınabilir hocam

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
benim bulunduğum bölgedeki bimde 230 TL ye rival 3 kalmıştı ben biraz hafif ele oturucak (orta elliyim) bi mouse istiyorum rival 3 mü alıyim yoksa başka önericeğiniz mouse lar var mıdır
Alınır.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,318
İsim
Oğuz Oğuz
Rival 3 wireless kullanıyorum. Rival 3 alınır.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,625
İsim
oğuzhan ege
alıp deneyebilirsin 1 hafta içinde iade edebiliyorsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,814
Üyeler
164,733
Son üye
eazymfe
Top Bottom