Neler Yeni

Bime gelecek olan polosmart ps4 oyun kolu alınır mı?

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Sizce alınır mı? Alırsam bilgisayara nasıl bağlayacağım biliyor musunuz?

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
961
İsim
Samet Mustafa Aktaş

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ahmet Aydın

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,139
İsim
Oğuz Oğuz
Ben pek beğenmedim. Bence kesin bütçe varsa orjinal alınmalı ama bütçem yok dersen belki alınabilir.

tccc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
592
İsim
mmzmz
ilk defa gördüm harbiden çok güzel gözüküyo kullanım olarak vb nasıl bilemem ama alınır bence

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Legend18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Alp Kocayaş
Sizce alınır mı? Alırsam bilgisayara nasıl bağlayacağım biliyor musunuz?
aga bende var hemde bayadır kullanıyorum r1 ve l1 tuşlarında birazcık deadzone var ama alışınca güzel oluyor ayrıca pc de oynicaksan ds4 uygulamasını indirmen lazım çünkü ds4 ü indirmezsen gamepad dualshock 4 olarak görünür ama ds4 ü açarsan xbox 360 gamepad i oluyor. Ben kablo ile bağlıyorum ama bluetooth u hiç kullanmadım ama arkadaşım kullanıyor ve çok da kötü değil diyor yine de güzelmiş tek tavsiyem aşışveriş fişini asla çöpe atma çünkü bozuk çıkabiliyor benimkinin 1 tuşu bozuk çıktı ama tamir edip gönderdiler neyse ben memnunum polosmart diye ilk başta baya korkmuştum ama bence baya iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

IMG_20210919_202415.jpg

analog stickler kötü onun için bence yükseltici falan al en azından elin kaymaz bende yok ve fifa online 4 oynarken elim kayıyor ama alışınca sorun olmuyor şu ortadaki touchpad de çalışıyor ds4 e bağlayınca mouse olarak kullanıyorsun ve jireskpu vardı sanırsam

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,139
İsim
Oğuz Oğuz
Bütçe olsa orjinal alırım tabii ama bütçem yok.
Valla 3 aydır falan kullanıyorum ama aynı zamanda Xbox kolu vardı. Bluetooth ile bağlanırken bazen bağlanmıyor. Yanında ki küçük deliğe iğne ile bastırıp sıfırlıyorum. İlk gelen gamepad de titreşim motoru çalıştıkça garip bir ses geliyordu garantiden ürün değişimi oldu. Yeni gelende de 1-2 defa oldu. Kullanmak için bir uygulama indiriyorsun, garip bir uygulama bazen kolu görmüyor. Ergonomik olarak klasik ps4 kolu. Ben Xbox’a alışkın olduğun için genellikle Xbox ile oynuyordum, onun pili bitince bu kola geçiyordum.

Heroia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Yusuf Eroğlu
aga bende var hemde bayadır kullanıyorum r1 ve l1 tuşlarında birazcık deadzone var ama alışınca güzel oluyor ayrıca pc de oynicaksan ds4 uygulamasını indirmen lazım çünkü ds4 ü indirmezsen gamepad dualshock 4 olarak görünür ama ds4 ü açarsan xbox 360 gamepad i oluyor. Ben kablo ile bağlıyorum ama bluetooth u hiç kullanmadım ama arkadaşım kullanıyor ve çok da kötü değil diyor yine de güzelmiş tek tavsiyem aşışveriş fişini asla çöpe atma çünkü bozuk çıkabiliyor benimkinin 1 tuşu bozuk çıktı ama tamir edip gönderdiler neyse ben memnunum polosmart diye ilk başta baya korkmuştum ama bence baya iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
analog stickler kötü onun için bence yükseltici falan al en azından elin kaymaz bende yok ve fifa online 4 oynarken elim kayıyor ama alışınca sorun olmuyor şu ortadaki touchpad de çalışıyor ds4 e bağlayınca mouse olarak kullanıyorsun ve jireskpu vardı sanırsam
Bende fifa online 4 için alacağım alınır mı uzun kullanımda nasıl?

Hiko335

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
686
İsim
Hikmet Çalı
Bende fifa online 4 için alacağım alınır mı uzun kullanımda nasıl?
Ps3 versiyonunu aldım ben beş para etmez kablosuz bağlanmadı ve hissiyatı baya kötü idi ps4 versiyonu nasıl bilmiyorum ama temkinli ol alırken.

Top Bottom