Neler Yeni

BİMe gelecek olan yazıcı

Reapt0r

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ayberk Albayrak
Sana tavsiyem Lazer yazıcı alman
Bende lazer yazıcı önericektim arkadaş yazmış zaten, komşumuz bize hp laserjet p1102 marka bir yazıcı vermişti lise başındaydım verdiğinde, sayfalarca performans ve test soruları çıkardım hiç sıkıntı olmadı, şimdi lise sonum halen kullanıyordum hiç bitmiyor, geçen hafta geri istedi benimde ihtiyacım kalmadığı için verdim tekrar.Paraya kıyılıp alınabilir bence uzun süreli kullanım istiyorsan

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Alabileceğin en uygun lazer yazıcı bu. Maalesef bayağı pahalı. Benim dönemimde 250 TL falandı bunlar. Ama yine de 300 küsür TL kartuşlu yazıcıya para verip paramı çöpe atacağıma 900 TL verir yine bunu alırım ömür boyu kullanırım.

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,291
İsim
Evren avcı
hp önermem ya dakka başı ayrı bir sorun.

firatbey

80+ Silver
Önermem zaten buradan alırsanız 200-300 TL'ye de kartuş alacaksınız onu da hesap edersek çok mantıksız bir hareket.

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Kendim yazıcı bakım tamirde çalışmıştım tecrübelerime dayanarak yazdım. Her gün bir sürü kartuş dolum geliyordu. 10'da 2'sinin ağzı kurumuş çıkıyordu ve müşteriye geri iade ediyorduk. Sana tavsiyem Lazer yazıcı alman. Daha pahalı fakat bir dolumda ortalama 800 sayfa çıkarırsın ve yazma hızlı yüksek olur. Anında çıkartır.
çok para veremiyorum ne yazık ki
Sakin kankam benim de gözüme battı yani "BİMe" :D
sizi mi kırıcam bir dahaki sefere dikkat ederim

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
çok para veremiyorum ne yazık ki

sizi mi kırıcam bir dahaki sefere dikkat ederim
O zaman hocam yine de almayın. İşlerinizi gidip fotokopicide halledin. Daha az masraflı olur emin olun. İlerde paranız olunca da lazer yazıcı alırsınız.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Alınmaz gibi, mürekkepli yazıcılara bak. Çok daha rahatlar.
Eğer işte aile içi fotoğraf, aşırı önemli olmayan ödev vb. şeylerde kullanılacaksa bu alınabilir ancak bu fiyata daha iyisi bir ihtimal bulunur.
Kartuş cidden çok sıkıntılı ancak 1 yıl boyunca kullanmama gibi bir durum olacaksa kuruyacaktır. Açtırmak için uğraşman lazım veya bilen birisine götürmen lazım.

Eğer cidden sık kullanılacaksa mürekkepli olanlar mantıklı.
Ara ara kullanılacaksa alınabilir.
Mürekkep ve şırınganı kendin hazırlayıp dolumu evde yaparsan pek sıkıntı çıkmaz bence. Ancak renkli çok çabuk bitiyor.
Bir HP Yazıcı kullanıcısıyım.

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
O zaman hocam yine de almayın. İşlerinizi gidip fotokopicide halledin. Daha az masraflı olur emin olun. İlerde paranız olunca da lazer yazıcı alırsınız.
öyle yapayım o zaman, çok teşekkür ederim yardımınız için.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Alınmaz gibi, mürekkepli yazıcılara bak. Çok daha rahatlar.
Eğer işte aile içi fotoğraf, aşırı önemli olmayan ödev vb. şeylerde kullanılacaksa bu alınabilir ancak bu fiyata daha iyisi bir ihtimal bulunur.
Kartuş cidden çok sıkıntılı ancak 1 yıl boyunca kullanmama gibi bir durum olacaksa kuruyacaktır. Açtırmak için uğraşman lazım veya bilen birisine götürmen lazım.

Eğer cidden sık kullanılacaksa mürekkepli olanlar mantıklı.
Ara ara kullanılacaksa alınabilir.
Mürekkep ve şırınganı kendin hazırlayıp dolumu evde yaparsan pek sıkıntı çıkmaz bence. Ancak renkli çok çabuk bitiyor.
Bir HP Yazıcı kullanıcısıyım.
Canon mürekkeplim vardı ellerim hep mürekkep oluyordu ama yine de para biriktirip mürekkepli alıcam çünkü baya sıkıntılı anladığım kadarıyla

Top Bottom