Neler Yeni

BİMe gelecek olan yazıcı

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
Bu cuma BİMe yazıcı gelicek. almayı düşünüyorum siz ne dersiniz
Kartuşlu yazıcı alma bence. Ben zamanında aldım ve 1 2 ay kullanıp çöpe attım hepsini.
Nedenler:
Kartuş bitiyor doldurayım diyorsun renksiz de problem olmuyor ama renklilerde eski rengini tutmuyor. Kartuşlar çok pahalı 100 tl.
Öneri:
Lazer yazıcılar var boya hazneleri bulunuyor bunun oraya mürekkepleri döküyorsun sonra go brr hp nin bi modeli vardı en az 5000 sayfa tek dolum diyordu.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games
Canon mürekkeplim vardı ellerim hep mürekkep oluyordu ama yine de para biriktirip mürekkepli alıcam çünkü baya sıkıntılı anladığım kadarıyla
eğer uzun yıllar kullanacaksanız mürekkepli veya tonerli almanızı öneririm.
2015 Yılından beri HP Yazıcı kullanıyorum. Smart programında kartuş dolum oranı, kartuşun orijinal olup olmadığı vb. bile yazıyor.
Şimdilik sadece siyah var.
Yakında renkli alıp bittikçe doldururum.

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Kartuşlu yazıcı alma bence. Ben zamanında aldım ve 1 2 ay kullanıp çöpe attım hepsini.
Nedenler:
Kartuş bitiyor doldurayım diyorsun renksiz de problem olmuyor ama renklilerde eski rengini tutmuyor. Kartuşlar çok pahalı 100 TL.
Öneri:
Lazer yazıcılar var boya hazneleri bulunuyor bunun oraya mürekkepleri döküyorsun sonra go brr hp nin bi modeli vardı en az 5000 sayfa tek dolum diyordu.
ne güzel anlattınız öyle lazer çok rahat duruyor araştırayım biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

uğraşmak istemiyorum
o zaman neden hala burdasın

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
ne güzel anlattınız öyle lazer çok rahat duruyor araştırayım biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

o zaman neden hala burdasın
Ama lazerli yazicilar biraz cep yakar 700 800 tl falan ama 8 tane yazici alacağına bir tane adam akıllı alıp kullan.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
sıradan kullanım için ideal bende almıştım ilk geldiğinde gayet kullanışlı fiyatının hakkını vermişti şu anda bir sıkıntısı yok donanım arşivi zamanında videosunu çekmişti.

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Ama lazerli yazicilar biraz cep yakar 700 800 TL falan ama 8 tane yazici alacağına bir tane adam akıllı alıp kullan.
evet evet başta amacım ucuz alıp küçük işlerimi halletmekti ama yazıcı her zaman lazım olabilen bir şey o yüzden bir kez alıcam güzel alıcam

Top Bottom