EmreBey52
80+ Silver
Dahası
Sorum yukarda okula giderken takıcam genelde (tabi açılırsa ). Bu fiyata bu kulaklık alınır mı ? @Yasin Çelik
Peki benzer kulaklıklar için fiyat ne kadar olmalı ve önerdiğiniz bu türkde kulaklık varmı ?Neredeyse birebir böyle bir kulaklıgı aliexpressten aldım kuponla vergi dahil 16 liraya geldi. Bu kadar para verilmez. Sürekli de kullanılacak bir ürün değil çünkü bu fiyat bandındaki çoğu bluetooth kulaklıkta dipses sorunu oluyor. Ben yürüyüşe çıktığımda takıyorum sadece idare ediyor.
Yani bana da biraz öyle geldi.2 yıl garanti Bluetooth 5.0 10 saat batarya ömrü ve 80 lira. Kulak içi kulaklıklardan anlamam ama bana ucuz geldi
TRdeki fiyat bandında aslında alınabilir. Yurtdışında da en ucuzları 10 dolardan başlıyor zaten. İdare etsin dersen alabilirsin ama bence 80 liraya değmez.Peki benzer kulaklıklar için fiyat ne kadar olmalı ve önerdiğiniz bu türkde kulaklık varmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani bana da biraz öyle geldi.
30 Daha verir aşağıda linktekini alırdım (abim kullanıyor okula dershaneye falan giderken memnun baya)Alıntıyı görüntüle
Sorum yukarda okula giderken takıcam genelde (tabi açılırsa ). Bu fiyata bu kulaklık alınır mı ?
Anladım hocam teşekkürler İlk ''alırsam'' denerim beğenmez isem iade ederim.TRdeki fiyat bandında aslında alınabilir. Yurtdışında da en ucuzları 10 dolardan başlıyor zaten. İdare etsin dersen alabilirsin ama bence 80 liraya değmez.
onların çakmaları da orjinal diye satılıyor30 Daha verir aşağıda linktekini alırdım (abim kullanıyor okula dershaneye falan giderken memnun baya)
Bluetooth Kulaklık - Kablosuz Kulaklıklar - n11
Bluetooth Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bluetooth Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Benzer ürün gelmişti diye hatırlıyorum bi markete Teşekkürler.30 Daha verir aşağıda linktekini alırdım (abim kullanıyor okula dershaneye falan giderken memnun baya)
Bluetooth Kulaklık - Kablosuz Kulaklıklar - n11
Bluetooth Kulaklık ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bluetooth Kulaklık çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Hocam isminizin arasına bi boşluk koyun bence (Emine diye okudum ilk başta kusura bakmayın )onların çakmaları da orjinal diye satılıyor
Ama bence pro daha güzel biraz fiyat farkı var ama en azından ne kadar şarzı kalmış vs ve kulaklığın üstündeki tuşlar dokunmatik normalinde basmalı.Benzer ürün gelmişti diye hatırlıyorum bi markete Teşekkürler.
Hocam isminizin arasına bi boşluk koyun bence (Emine diye okudum ilk başta kusura bakmayın )
tmBenzer ürün gelmişti diye hatırlıyorum bi markete Teşekkürler.
Hocam isminizin arasına bi boşluk koyun bence (Emine diye okudum ilk başta kusura bakmayın )
Rica ederim. 2-3 hafta gelmesini beklerim dersen aliexpressten al hala kupon veriyor. Paran da cebinde kalır. Aldığım kulaklığın da linkini bırakıyım.Anladım hocam teşekkürler İlk ''alırsam'' denerim beğenmez isem iade ederim.
Hijyen ürünü, direkt kulağa temas ediyor. İade edebileceğinizi sanmıyorum.Anladım hocam teşekkürler İlk ''alırsam'' denerim beğenmez isem iade ederim.