Benim bildiğim izin olmadığı saatlerde yanında ebeveyn ile çıkabiliyoruz.saat 1-4 arası olmayıncada ebebeyn olunca o saatler dışında gıdebılıyormuyuz?
18 yaşında biri gözükmek için boy yetermiBime gelecek steelseries kulaklık ve mouse ı almak için sabah saat 8.30 da sıraya gireceğim. Ancak 18 yaşından küçüğüm. Bir sıkıntı olur mu, polis ceza yazabilir mi ?
Sabah bime gidip alirken kameraya çekem de show habere atam siziBime gelecek steelseries kulaklık ve mouse ı almak için sabah saat 8.30 da sıraya gireceğim. Ancak 18 yaşından küçüğüm. Bir sıkıntı olur mu, polis ceza yazabilir mi ?
Sabah polislerin selamını al bime öyle girBim oturduğum binanın karşısında. Sabah bir büyüğüm ile gidersem alırlar mı? Ama bimin yanında emniyet müdürlüğü var.
Eline ekmek alıp Bim'in etrafında dolaş. Ceza vereceklerini zannetmiyorum olmadı ekmek almaya çıktım dersin. (SneakyBime gelecek steelseries kulaklık ve mouse ı almak için sabah saat 8.30 da sıraya gireceğim. Ancak 18 yaşından küçüğüm. Bir sıkıntı olur mu, polis ceza yazabilir mi ?