Pooldan main accounta parayı at tradeden tr çevir papara hesabına oradan da banka hesabına al ben böyle yapıyorumparayı hangi şekilde atmam mantıklı olur
... Sonuçlar da ekran görüntüsünde. 2 dakika sürmüyor işlemlerparayı hangi şekilde atmam mantıklı olur
Benim kazı bazen çöküyor sende oluyor muPooldan main accounta parayı at tradeden tr çevir papara hesabına oradan da banka hesabına al ben böyle yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
... Sonuçlar da ekran görüntüsünde. 2 dakika sürmüyor işlemler
Ekran görüntüsü at hayırBenim kazı bazen çöküyor sende oluyor mu
Binance pool üzerinden etherium kasıyorum. Gece 3 olmasına rağmen para hesabıma geçmedi. Sebebi nedir ?
Ekran görüntüsüradeonn hata veriyor, voltaj düşürdüm yetersizmi geliyor acaba
peki simdi bir sorum olacak simdi bu kripto para borsasina vergi geldi ve devley bu vergiyi 5 yil geri odemeli sekilde alabiliyomus bunun icin maliyeye bilgi verdin mi vergi gelince takla atmayalim bunun onlemi nasil alinir bilgin varmi bende bu isle ilgili ve trade yapabilecek seviyeye gelmek istiyorum o yuzden soruyorumPooldan main accounta parayı at tradeden tr çevir papara hesabına oradan da banka hesabına al ben böyle yapıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
... Sonuçlar da ekran görüntüsünde. 2 dakika sürmüyor işlemler
Kaynakpeki simdi bir sorum olacak simdi bu kripto para borsasina vergi geldi ve devley bu vergiyi 5 yil geri odemeli sekilde alabiliyomus bunun icin maliyeye bilgi verdin mi vergi gelince takla atmayalim bunun onlemi nasil alinir bilgin varmi bende bu isle ilgili ve trade yapabilecek seviyeye gelmek istiyorum o yuzden soruyorum
Kaynak