Neler Yeni

Bionluk freelancer için nasıldır?

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Freelancer olarak bionluk üzerinden makale çeviri,metin çeviri,website çeviri ve altyazı çeviri için hesap açtım. Sizce aylık azda olsa bir şey kazanabilir miyim? Çevirileri native veya formal yapabiliyorum.

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
İlk başlarda biraz zor müşteri gelir. Ama 1 2 olumlu yorumdan sonra baya işler açılıyor. Ben logo tasarlayıp sattım 1 haftada 20 den fazla yazan olmuştu. 2020de 1 haftada 250tl kazanmıştım. Sonra sınavdan dolayı bıraktım

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk başlarda biraz zor müşteri gelir. Ama 1 2 olumlu yorumdan sonra baya işler açılıyor. Ben logo tasarlayıp sattım 1 haftada 20 den fazla yazan olmuştu. 2020de 1 haftada 250tl kazanmıştım. Sonra sınavdan dolayı bıraktım
Kendimden hizmet satın almış gibi gösterip birkaç olumlu yorum yapsam iş görür mü acaba?

mandog

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Mertol
Kendimden hizmet satın almış gibi gösterip birkaç olumlu yorum yapsam iş görür mü acaba?
Görebilir. Ayrıca bionluk yeni üyelere bionluk parası gibi bir şey veriyordu. Onlarla da öne çıkarma alınıyordu. Bu sayede anasayfada görünebişirsiniz

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Görebilir. Ayrıca bionluk yeni üyelere bionluk parası gibi bir şey veriyordu. Onlarla da öne çıkarma alınıyordu. Bu sayede anasayfada görünebişirsiniz
Sertifikalarımı eklememin katkısı olur değil mi?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,479
İsim
Olcay akbulut
Freelancer olarak bionluk üzerinden makale çeviri,metin çeviri,website çeviri ve altyazı çeviri için hesap açtım. Sizce aylık azda olsa bir şey kazanabilir miyim? Çevirileri native veya formal yapabiliyorum.
kazanırsın ancak köle gibi kullanırlar baştan söyleyeyi, bionlukta kaliteli müşteri zor bulursun hocam

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
kazanırsın ancak köle gibi kullanırlar baştan söyleyeyi, bionlukta kaliteli müşteri zor bulursun hocam
Nerede bulabilirim?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Armutta baktım da orası teklif vermek için 100 küsür tl alıyor mantığını anlamadım.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,479
İsim
Olcay akbulut
Nerede bulabilirim?
kendi müşteri ağını oluşturmanı tavsiye ederim çeşitli sosyal mecralarda reklam çıkabilirsin dm üzerinden ihtiyacı olduğunu düşündüğün kişilere mesaj atabilirsin

Nerede bulabilirim?

Armutta baktım da orası teklif vermek için 100 küsür TL alıyor mantığını anlamadım.
armut hiç mantıklı değil hocam orda sadece para kaybedersin

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
2018-2019 gibi öğrenciyken orada grafik tasarım-logo işleri yapıyordum. Birkaç sağlam müşteriyle sabit çalışıyordum. Öğrenci hayatına göre de iyi kazanıyordum diyebilirim. İşine güveniyorsan sağlam müşteriler bulursun ama onun dışındakilerin %90ı emeği sömüren ucuza işçi arayan kesim. İçerideki fiyatlara göre kendi fiyatını belirleme. İşini iyi yapıyorsan istediğin fiyata satış yaparsın. Şu an önerdiğim bir platform değil. Platformlardan bağımsız çalışmak daha iyi.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
2018-2019 gibi öğrenciyken orada grafik tasarım-logo işleri yapıyordum. Birkaç sağlam müşteriyle sabit çalışıyordum. Öğrenci hayatına göre de iyi kazanıyordum diyebilirim. İşine güveniyorsan sağlam müşteriler bulursun ama onun dışındakilerin %90ı emeği sömüren ucuza işçi arayan kesim. İçerideki fiyatlara göre kendi fiyatını belirleme. İşini iyi yapıyorsan istediğin fiyata satış yaparsın. Şu an önerdiğim bir platform değil. Platformlardan bağımsız çalışmak daha iyi.
İnstagram aracılığı ile vs. mi ?

Bionluk üzerinden tüm çeviri hizmetlerini bir ilan üzerinden mi vereyim yoksa ayrı ayrı mı ?

Fiyatlar nasıl bakar mısınız?

Diğer ilan tekliflerine baktım da bunlar köle arıyor cidden. Adam 2,5 saatlik videonun çevirisi için 100 tl teklif ediyor.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,962
Üyeler
159,079
Son üye
Yunus4114
Top Bottom