Kendimden hizmet satın almış gibi gösterip birkaç olumlu yorum yapsam iş görür mü acaba?İlk başlarda biraz zor müşteri gelir. Ama 1 2 olumlu yorumdan sonra baya işler açılıyor. Ben logo tasarlayıp sattım 1 haftada 20 den fazla yazan olmuştu. 2020de 1 haftada 250tl kazanmıştım. Sonra sınavdan dolayı bıraktım
Görebilir. Ayrıca bionluk yeni üyelere bionluk parası gibi bir şey veriyordu. Onlarla da öne çıkarma alınıyordu. Bu sayede anasayfada görünebişirsinizKendimden hizmet satın almış gibi gösterip birkaç olumlu yorum yapsam iş görür mü acaba?
Sertifikalarımı eklememin katkısı olur değil mi?Görebilir. Ayrıca bionluk yeni üyelere bionluk parası gibi bir şey veriyordu. Onlarla da öne çıkarma alınıyordu. Bu sayede anasayfada görünebişirsiniz
kazanırsın ancak köle gibi kullanırlar baştan söyleyeyi, bionlukta kaliteli müşteri zor bulursun hocamFreelancer olarak bionluk üzerinden makale çeviri,metin çeviri,website çeviri ve altyazı çeviri için hesap açtım. Sizce aylık azda olsa bir şey kazanabilir miyim? Çevirileri native veya formal yapabiliyorum.
Nerede bulabilirim?kazanırsın ancak köle gibi kullanırlar baştan söyleyeyi, bionlukta kaliteli müşteri zor bulursun hocam
kendi müşteri ağını oluşturmanı tavsiye ederim çeşitli sosyal mecralarda reklam çıkabilirsin dm üzerinden ihtiyacı olduğunu düşündüğün kişilere mesaj atabilirsinNerede bulabilirim?
armut hiç mantıklı değil hocam orda sadece para kaybedersinNerede bulabilirim?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Armutta baktım da orası teklif vermek için 100 küsür TL alıyor mantığını anlamadım.
İnstagram aracılığı ile vs. mi ?2018-2019 gibi öğrenciyken orada grafik tasarım-logo işleri yapıyordum. Birkaç sağlam müşteriyle sabit çalışıyordum. Öğrenci hayatına göre de iyi kazanıyordum diyebilirim. İşine güveniyorsan sağlam müşteriler bulursun ama onun dışındakilerin %90ı emeği sömüren ucuza işçi arayan kesim. İçerideki fiyatlara göre kendi fiyatını belirleme. İşini iyi yapıyorsan istediğin fiyata satış yaparsın. Şu an önerdiğim bir platform değil. Platformlardan bağımsız çalışmak daha iyi.
Bionluk üzerinden tüm çeviri hizmetlerini bir ilan üzerinden mi vereyim yoksa ayrı ayrı mı ?2018-2019 gibi öğrenciyken orada grafik tasarım-logo işleri yapıyordum. Birkaç sağlam müşteriyle sabit çalışıyordum. Öğrenci hayatına göre de iyi kazanıyordum diyebilirim. İşine güveniyorsan sağlam müşteriler bulursun ama onun dışındakilerin %90ı emeği sömüren ucuza işçi arayan kesim. İçerideki fiyatlara göre kendi fiyatını belirleme. İşini iyi yapıyorsan istediğin fiyata satış yaparsın. Şu an önerdiğim bir platform değil. Platformlardan bağımsız çalışmak daha iyi.