Full hd high grafikler 60 fps sabitHocam GTA açıyor musunuz ?
Kaç derece kanksFull hd high grafikler 60 fps sabit
ben olduğumda pamuk yapıştırmadılar niye :ÇDBugün Biontech aşısı oldum ve yaşadıklarımı, sizlerin aşı olduktan sonra neler yapmanız gerektiğini anlatacağım.
Aşıyı olmadan önce sizlere bir form veriliyor ve aşıyı kendi iradenizle vurulduğunuz, yan etkilerinin farkında olduğunuzu beyan etmeniz isteniyor,
(Ogudum gabul ediyom)
Alıntıyı görüntüle
Aşıyı vurulduktan sonra EN AZ 15-20 dakika kadar aşıyı vurulduğunuz yerden ayrılmamanız gerekiyor. Olası alerjik reaksiyon veya yan etkilerin oluşması durumunda en hızlı müdahalenin yapılabilmesi için bu şart.
Aşının vurulduğu bölgede aşağıdaki işaretlenen bölge kadar derinliğe inen çok hafif bir ağrı oluyor, bu normal.
Alıntıyı görüntüle
Beni kan tutuyor, aşı olmaktan korkuyorum diyor iseniz eğer aşıyı olduktan sonra neredeyse hiç kan akmıyor.
İğnenin girdiği yerde nokta kadar bir kan akıyor onu da tampon yaptıkları pamuk emiyor.
Alıntıyı görüntüle
Lütfen sağlığınız için ve toplum bağışıklığının sağlanabilmesi için aşı olun. Sağlıklı günler
Artık aşılar eskisi gibi değil. Sinek ısırığı bile denemez yeni aşılara.hocam acıtıyormu önemli olan o benim için.
OLUCAKSIN LANNN OLUCAKSINN (!)2 Dünya bir araya gelse o şeyi bana kimse vuramaz (aşı karşıtı değilim saçma yorumlar yapmayın lütfen kimsenin canı sıkılmasın.)
Gelipte Yapmayı Denesinler Bakim O İğneyi Onlara Geri Saplarım.OLUCAKSIN LANNN OLUCAKSINN (!)
98Kaç derece kanks
Hayır yapışmıyorDemir bişeyler yapışıyormu bakarmısınız
Yapıştırılması zorunlu değil, aşırı önem teşkil etmiyorben olduğumda pamuk yapıştırmadılar niye :ÇD
Hocam bu önyargınızın sebebi nedirGelipte Yapmayı Denesinler Bakim O İğneyi Onlara Geri Saplarım.
Yeni Çıkmış Hiçbir Şeye Güvenmem Ne Olursa Olsun.98
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır yapışmıyor
Yapıştırılması zorunlu değil, aşırı önem teşkil etmiyor
Hocam bu önyargınızın sebebi nedir