Neler Yeni

BİOS AÇILMAMA YA DA SİYAH EKRAN GELME SORDUNU

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yalçın
Merhaba. Ben geçen gün bios güncellemesi yaptım. Bios bazen açılıyordu bazen açılmıyordu güncelleme yaptıktan sonra. Şimdi hiç açılmamaya başladı. Ya da açılsa da siyah ekran yani bios ekranı gelmiyor. Bios açma sebebim de secure boot açmak. Aslında secure bootum biosta açık ancak msinfo da kapalı gözüküyor. Bu sorunları nasıl çözerim. ANAKART: Gigabyte B650m S2H

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,396
İsim
Eren
Merhaba. Ben geçen gün bios güncellemesi yaptım. Bios bazen açılıyordu bazen açılmıyordu güncelleme yaptıktan sonra. Şimdi hiç açılmamaya başladı. Ya da açılsa da siyah ekran yani bios ekranı gelmiyor. Bios açma sebebim de secure boot açmak. Aslında secure bootum biosta açık ancak msinfo da kapalı gözüküyor. Bu sorunları nasıl çözerim. ANAKART: Gigabyte B650m S2H
psuyu kapat. bios pilini çıkar. 5 dk bekle geri tak. ardından tekrar biosa girmeyi dene.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yalçın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bios pili tam olarak nerde bulamadım da

Einstein

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,396
İsim
Eren
bios pili tam olarak nerde bulamadım da
ekran kartının altında kalıyor sanırım. clear cmos deneyin. psuyu kapat fişten çek. resimde gördüğün 2 clr_cmos pinini bir iletken ile 5-10 saniye birbirine değdir. ardından sistemi aç. biosa girmeyi dene.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    52.7 KB · Hit: 16
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,603
Üyeler
164,171
Son üye