Hocam onuda denedim o ekran gelmio girdimide 1 dk bekliom klavye osiklari gelio esc enter yapinca 20 saniye sonra masaustune aciolio monitor oncedem pc acilirlen cokan yazilari gosteriodu artik onlarda yok sadce ekranBiosa girdiğinizi nerden anlıyorsunuz o zaman? Yani normal bilgisayara giririliyor normal ama biosta ekran gelmiyor? Biosa girmiyodur hiç belki farklı yöntemleri var shifte basarak resatartı deneyin veya fraklı bios tuşlatını deneyin chat gbtye anakart modelinizi söyleyin yardımcı olur girmiyosa
esc + enter biostan çıkmak için geçerli bir tuş kombinasyonu değil. Ayarlar - sistem - kurtarma - gelişmiş başlangıçtan - sorun giderme - felişmiş seçenekler ve uefi seçerseniz pc hiç bir tuşa basmadan bios ekranında gelecek şekilde yeniden başlayacaktır.Hocam onuda denedim o ekran gelmio girdimide 1 dk bekliom klavye osiklari gelio esc enter yapinca 20 saniye sonra masaustune aciolio monitor oncedem pc acilirlen cokan yazilari gosteriodu artik onlarda yok sadce ekran
hoca denedım olmuyo sorun monıtorle alakalı hocam ona emınımesc + enter biostan çıkmak için geçerli bir tuş kombinasyonu değil. Ayarlar - sistem - kurtarma - gelişmiş başlangıçtan - sorun giderme - felişmiş seçenekler ve uefi seçerseniz pc hiç bir tuşa basmadan bios ekranında gelecek şekilde yeniden başlayacaktır.
ayarlar.windows update.wim 10 için kurtarma win 11 için gelişmiş seçenekler kurtarma gelişmiş başlangıö ordan uefi önyükleme olması lazım onu seçinhoca denedım olmuyo sorun monıtorle alakalı hocam ona emınım