Bios flashback için USB bellek seçimi

Babapiro_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
125
Merhabalar, alacağım anakart (MSI b650m gaming plus wifi) geldiği bios sürümüyle, alacağım ryzen 7 9700x işlemciyi desteklemiyor ve bu yüzden bios flashback yaparaktan biosu güncellemekten başka çarem yok. Bios flashback için flash bellek seçimi konusunda dikkat etmem gereken bir şey var mı? Kaç GB olduğu, 3.0 veya 3.2 olması gibi şeyler işe yarayıp yaramasını etkiler mi? Örneğin aşağıdaki flash bellek işe yarar mı?

Merhabalar, alacağım anakart (MSI b650m gaming plus wifi) geldiği bios sürümüyle, alacağım ryzen 7 9700x işlemciyi desteklemiyor ve bu yüzden bios flashback yaparaktan biosu güncellemekten başka çarem yok. Bios flashback için flash bellek seçimi konusunda dikkat etmem gereken bir şey var mı? Kaç GB olduğu, 3.0 veya 3.2 olması gibi şeyler işe yarayıp yaramasını etkiler mi? Örneğin aşağıdaki flash bellek işe yarar mı?

Yani ben eski yeni elimde bulunan bütün belleklerle yaptım bir sorun olmadı olmaz herhalde hocam

Flashın hiçbir önemi yok sadece fat32 biçiminde olması gerekiyor.

ben geleneksel sandiskin usb belleği ile yapıyorum hiçbirşey olmadı bu zamana kadar, sağlam olduktan sonra önemi yok. elinde eski usb bellek varsa onunla da yapabilirsin.

Geri