Bios'a gir Main kısmında Bios versiyon yazar. Oranın resmini ss at ya da yaz.Hocam yanlış yere açmışım konuyu çok pardon
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakart B450M-K II hocam
Kardeşim dün benim sistemde geldi sendede aynıdır bios güncel değil güncelle direkİyi forumlar yeni bir sistem aldım Modart M7. Abdullah Hacıgül Hocamın da videosunu izledim. Fakat işletim sistemi kurmadan biosumun güncel mi değil mi olduğunu nasıl anlayabilirim.
Hocam BIOS Versiyon 2409 yazıyor. Tam olarak nereden yapabilirim güncelleme olayını. Sürüm olarak baktığımda en güncel sürümü 3802 imiş. Onu indirdim flasha attım. Sonrasında ne yapılacağını bilemiyorum maalesef.Bios'a gir Main kısmında Bios versiyon yazar. Oranın resmini ss at ya da yaz.
Hocam peki sen neler yaptın sistemle ilgili. Chipset güncelleştirmesi olucakmış sanırım onları yapmışmıydın. Ve ya herhangi başka bir şey yaptın mı yazılımsal olarak. Yardımcı olabilirsen sevinirim hocam.Kardeşim dün benim sistemde geldi sendede aynıdır bios güncel değil güncelle direk
Hocam bios ekranında ki sürüme baktım eski sürüm. Güncel sürümü flasha attım ama tam olarak nasıl yapılacağını bilmiyorumÇalıştıra dxdiag yazıp BIOS sürümünü kontrol et. Sonra anakartının sitesindeki BIOS driver sürümüyle karşılaştır sürüm numarasını.
Hocam peki sen neler yaptın sistemle ilgili. Chipset güncelleştirmesi olucakmış sanırım onları yapmışmıydın. Ve ya herhangi başka bir şey yaptın mı yazılımsal olarak. Yardımcı olabilirsen sevinirim hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bios ekranında ki sürüme baktım eski sürüm. Güncel sürümü flasha attım ama tam olarak nasıl yapılacağını bilmiyorum