Neler Yeni

Bios güncel mi değil mi nereden anlayabilirim?

Gastly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cihat
İyi forumlar yeni bir sistem aldım Modart M7. Abdullah Hacıgül Hocamın da videosunu izledim. Fakat işletim sistemi kurmadan biosumun güncel mi değil mi olduğunu nasıl anlayabilirim.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,149
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bios'a gir Bios'da şuanki anakartında yüklü olan bios versiyonu yazar. İnternet sitesindeki son bios versiyonu ile karşılaştırırsan güncel olup olmadığını anlayabilirsin.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,149
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Anakartın nedir, gir Bios'a yardımcı olayım.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,149
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Hocam yanlış yere açmışım konuyu çok pardon
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakart B450M-K II hocam
Bios'a gir Main kısmında Bios versiyon yazar. Oranın resmini ss at ya da yaz.

Mr.Hsyn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Hüseyin
İyi forumlar yeni bir sistem aldım Modart M7. Abdullah Hacıgül Hocamın da videosunu izledim. Fakat işletim sistemi kurmadan biosumun güncel mi değil mi olduğunu nasıl anlayabilirim.
Kardeşim dün benim sistemde geldi sendede aynıdır bios güncel değil güncelle direk

Gastly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cihat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios'a gir Main kısmında Bios versiyon yazar. Oranın resmini ss at ya da yaz.
Hocam BIOS Versiyon 2409 yazıyor. Tam olarak nereden yapabilirim güncelleme olayını. Sürüm olarak baktığımda en güncel sürümü 3802 imiş. Onu indirdim flasha attım. Sonrasında ne yapılacağını bilemiyorum maalesef.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yigit aslan
Çalıştıra dxdiag yazıp BIOS sürümünü kontrol et. Sonra anakartının sitesindeki BIOS driver sürümüyle karşılaştır sürüm numarasını.

Gastly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Cihat
Kardeşim dün benim sistemde geldi sendede aynıdır bios güncel değil güncelle direk
Hocam peki sen neler yaptın sistemle ilgili. Chipset güncelleştirmesi olucakmış sanırım onları yapmışmıydın. Ve ya herhangi başka bir şey yaptın mı yazılımsal olarak. Yardımcı olabilirsen sevinirim hocam.

Çalıştıra dxdiag yazıp BIOS sürümünü kontrol et. Sonra anakartının sitesindeki BIOS driver sürümüyle karşılaştır sürüm numarasını.
Hocam bios ekranında ki sürüme baktım eski sürüm. Güncel sürümü flasha attım ama tam olarak nasıl yapılacağını bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Yigit aslan
Hocam peki sen neler yaptın sistemle ilgili. Chipset güncelleştirmesi olucakmış sanırım onları yapmışmıydın. Ve ya herhangi başka bir şey yaptın mı yazılımsal olarak. Yardımcı olabilirsen sevinirim hocam.

Hocam bios ekranında ki sürüme baktım eski sürüm. Güncel sürümü flasha attım ama tam olarak nasıl yapılacağını bilmiyorum

Top Bottom