Neler Yeni

Bios güncelledikten sonra ekran gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aziz Demir
Selamın aleyküm 2 gündür kafayı yicem asus tuf b450 pro gaming anakartım var bios güncellemesi yaptım ekran gitti dahada gelmedi hiç bilgisayar çalışıyor ışıkları fanları dönüyor mouse kulaklık çalışıyor ama ne görüntü var be bir şey izlediğim videoları yaptım pili söktüm taktım vs. Lütfen yardım edin anakartın garantiside bitti bu ekran nasıl gelecek bilen bi arkadaş yardım edebilirmi çok sevinirim

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Alihan YILMAZ
Yanlış sürüm kurmuşsun. Servise gönder.

kayra2321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Kayra
kral gigabyt drive giriyorsun modeli aratıp orda sürücüler var beta olanı yükleme en başta beta vardır onun altındaki sürümü kur
1738065173202.png
Hangisi?

Arda_07

80+ Bronze
Selamın aleyküm 2 gündür kafayı yicem asus tuf b450 pro gaming anakartım var bios güncellemesi yaptım ekran gitti dahada gelmedi hiç bilgisayar çalışıyor ışıkları fanları dönüyor mouse kulaklık çalışıyor ama ne görüntü var be bir şey izlediğim videoları yaptım pili söktüm taktım vs. Lütfen yardım edin anakartın garantiside bitti bu ekran nasıl gelecek bilen bi arkadaş yardım edebilirmi çok sevinirim
flashback yapmayı dene dostum

Arda_07

80+ Bronze

Top Bottom