Bios Güncelleme Olmuyor

Bir önceki yazıda düzenle kısmından ekledim önceki sayfadan bakabilirsin.
BIOS güncellenmiş hocam. Senin sistem baya eski ama. PCIe 1.0 diyor. Senin işlemci problemin vardı sanırım bir tak bakalım değişen bir şey olacak mı?

Tamamdır deniyorum çok sağolun.
Post automatically merged:

Denedim ve olmadı :(
O zaman aldığınız işlemciyi iade edin hocam. Çalıştırmanın yolu yok gibi.

Bir önerin varmı hocam bu
O zaman aldığınız işlemciyi iade edin hocam. Çalıştırmanın yolu yok gibi.
Bir kısa bir uzun işlemcinin bozuk olduğu sesi değil anakart ve bios problemi olarak gözüküyor anakartda Bir problem yok eski işlemcimle sıkıntısız çalışıyor

Bir önerin varmı hocam bu

Bir kısa bir uzun işlemcinin bozuk olduğu sesi değil anakart ve bios problemi olarak gözüküyor anakartda Bir problem yok eski işlemcimle sıkıntısız çalışıyor
Büyük ihtimalle BIOS'tan kaynaklı bir sorun destek vermiyor olabilir. Anakartın eski. Başka bildiğin yöntem yok çalıştırabilmek için.

Büyük ihtimalle BIOS'tan kaynaklı bir sorun destek vermiyor olabilir. Anakartın eski. Başka bildiğin yöntem yok çalıştırabilmek için.
Bios pilini değiştirsem ve bulabildiğim tüm güncellemeleri yapsam anakart E8400 ü destekliyor çünkü

Bios pilini değiştirsem ve bulabildiğim tüm güncellemeleri yapsam anakart E8400 ü destekliyor çünkü
BIOS pili alakalı bir durum değildir. Bulabileceğin bir BIOS güncellemesi vardı, oda buydu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,543
Üyeler
190,927
Son üye
uhtured
Geri