Emre Zengin
Moderatör
- En İyi Cevap
- 22
- Reaksiyon skoru
- 8,520
Mainboard sekmesini atabilir misin hocam? CPU sekmesini atmışsın.Buyur kral.
Mainboard sekmesini atabilir misin hocam? CPU sekmesini atmışsın.Buyur kral.
BIOS güncellenmiş hocam. Senin sistem baya eski ama. PCIe 1.0 diyor. Senin işlemci problemin vardı sanırım bir tak bakalım değişen bir şey olacak mı?Bir önceki yazıda düzenle kısmından ekledim önceki sayfadan bakabilirsin.
Şimdi elimde E8400 işlemci var BIOS eski olduğu için 1 kısa 1 uzun anakart uyarı sesi çıkartıyordu şimdi işlemciyi taksam düzelir mi?BIOS güncellenmiş hocam. Senin sistem baya eski ama. PCIe 1.0 diyor.
Bir dene bakalım hocam.Şimdi elimde E8400 işlemci var BIOS eski olduğu için 1 kısa 1 uzun anakart uyarı sesi çıkartıyordu şimdi işlemciyi taksam düzelir mi?
O zaman aldığınız işlemciyi iade edin hocam. Çalıştırmanın yolu yok gibi.Tamamdır deniyorum çok sağolun.
Post automatically merged:
Denedim ve olmadı![]()
Bir kısa bir uzun işlemcinin bozuk olduğu sesi değil anakart ve bios problemi olarak gözüküyor anakartda Bir problem yok eski işlemcimle sıkıntısız çalışıyorO zaman aldığınız işlemciyi iade edin hocam. Çalıştırmanın yolu yok gibi.
Büyük ihtimalle BIOS'tan kaynaklı bir sorun destek vermiyor olabilir. Anakartın eski. Başka bildiğin yöntem yok çalıştırabilmek için.Bir önerin varmı hocam bu
Bir kısa bir uzun işlemcinin bozuk olduğu sesi değil anakart ve bios problemi olarak gözüküyor anakartda Bir problem yok eski işlemcimle sıkıntısız çalışıyor
Bios pilini değiştirsem ve bulabildiğim tüm güncellemeleri yapsam anakart E8400 ü destekliyor çünküBüyük ihtimalle BIOS'tan kaynaklı bir sorun destek vermiyor olabilir. Anakartın eski. Başka bildiğin yöntem yok çalıştırabilmek için.
BIOS pili alakalı bir durum değildir. Bulabileceğin bir BIOS güncellemesi vardı, oda buydu.Bios pilini değiştirsem ve bulabildiğim tüm güncellemeleri yapsam anakart E8400 ü destekliyor çünkü
Onun hakkında bir bilgim yok hocam ama büyük ihtimalle onla da ilgili değildir.Bios network güncelleştirmesi vardı ancak ben onu indirmedim bundan kaynaklı olabilirmi