Yardım Bios Güncelleme yapmalımıyım

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,036
Arkadaşlar Gigabyte B450M H anakartı kullanıyorum Bios güncelleme yapmalımıyım elektriklerden kesilmesinden korkuyorum bios yaparsam hata olmasından korkuyorum

Arkadaşlar Gigabyte B450M H anakartı kullanıyorum Bios güncelleme yapmalımıyım elektriklerden kesilmesinden korkuyorum bios yaparsam hata olmasından korkuyorum
Şansız değilsen elektrik kesilmez o zaman zaten 10-15dk sürüyor.

bro şansız değilsen elektirikler gitmez ise 5-10 dk anca sürüyor yapman anakartın istikrarlı çalıişması ve yeni nesil işlemcileri desteklemesi açısndan gayet iyi olur

elektirikler genelde gündüz daha az kesiliyor. gündüz updatelemek daha mantıklı olur. garantisi devam ediyorsa bence fazla korkmaya gerek yok. bence updateleyin. en fazla sevise götürürsünüz. garantisi devam ediyorsa ücretsiz hallederler. de zaten böyle şanssızlıklar çok çok düşük bir ihtimal. yapmanız en mantıklısı.

bro şansız değilsen elektirikler gitmez ise 5-10 dk anca sürüyor yapman anakartın istikrarlı çalıişması ve yeni nesil işlemcileri desteklemesi açısndan gayet iyi olur
Şansız değilsen elektrik kesilmez o zaman zaten 10-15dk sürüyor.

saolun arkadaşlar birde hangi biosu indirmem gerekiyor
elektirikler genelde gündüz daha az kesiliyor. gündüz updatelemek daha mantıklı olur. garantisi devam ediyorsa bence fazla korkmaya gerek yok. bence updateleyin. en fazla sevise götürürsünüz. garantisi devam ediyorsa ücretsiz hallederler. de zaten böyle şanssızlıklar çok çok düşük bir ihtimal. yapmanız en mantıklısı.

Çok gerek yok bios update bence fakat daha stabillik için yapabilirsin.

En az 4 kere deneme yanılma yoluyla doğru BIOS bulmak için. Upgrade - Downgrade yaptım. Hiç kesinti olmadı.

nasıl yani anlatsana knk
Post automatically merged:

kanka bilmiyom ben benimki f1
Aynı gün içinde 3 4 kere BIOS değiştirdiğim oldu hiç gitmedi elektrik, hata da almadım.

Geri