BIOS güncellemeyi bilmiyorum.

Reaksiyon skoru
70
Merhaba, bir süredir BIOS güncellemeyle alakalı şeyler görüyorum, performansı arttırmasıyla ilgili. BIOS'um güncel mi değil mi bilmiyorum, nasıl güncelleyebileceğimi de bilmiyorum. Gigabyte B450M-S2H kullanıyorum. Sanırım 2019 Ocak sonu almıştım biligsayarı.

kardeişm evet performansı yükseltiyor ama pc yi çöp yapma bazı anakartlarda pc açıkken BİOS güncellenebilyor eğer seninki olursa öyle yap yoksa pc çöp olmasın

Merhaba, bir süredir BIOS güncellemeyle alakalı şeyler görüyorum, performansı arttırmasıyla ilgili. BIOS'um güncel mi değil mi bilmiyorum, nasıl güncelleyebileceğimi de bilmiyorum. Gigabyte B450M-S2H kullanıyorum. Sanırım 2019 Ocak sonu almıştım biligsayarı.
Bu videoyu izleyebilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl yapacağımı bilmiyorum?
Buda indirmen gereken site

Nasıl yapacağımı bilmiyorum?
Bios sürümünü öğren F40 dan daha eski ise ilk önce f40 a ondan sonra en son sürüme güncellemen gerekiyor

Bu videoyu izleyebilirsin

Buda indirmen gereken site

Bios sürümünü öğren F40 dan daha eski ise ilk önce f40 a ondan sonra en son sürüme güncellemen gerekiyor
nasıl yani önce f40 sonra f60e (en son sürüm) yi mi yükleyeceğim?

nasıl yani önce f40 sonra f60e (en son sürüm) yi mi yükleyeceğim?
Şuan kullandiğin sürüm f40 dan eski ise evet önce f40 daha sonra f60 Gigabyte açıklamaya kırmızı yazi ile öyle yazmiş kendinde okuyabilirsin sürümün yaninda aciklamalar yaziyor

Geri