madeagle31
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
arkadaşlar sorunu baştan uzunca anlatıcam yeni masaüstü bilgisayar topladım sadece ekran kartı gelmedi ama işlemciyle görüntü alıp bi girip ayarlarını kurayım dedim ssdleri de eski laptoptan aldım m2 vardı orda 2 tb ve güzel de bi ssdi Windows bile kuruluydu dümdüz çıkartıp taktım ve garip şekilde açıldı masaüstünde girdin kullandım birseler izledim ayarlar da yapacaktım sonra aklıma geldi ulan bi tertemiz format atayım şu ssdye de hazır sıfır bilgisayar diziyorken deyip flaşı aldım taktım biostan format atmak için girdim windows kurulu mekranı geldi diski biçimlendir dedim ve başladı işte %30 40 diye o sırada tuvalete gittim bi geldim arkadaşlar geri bios ekranına atmış ve o andan beridir 2 3 saattir uğraşıyorum flaşı iki kere sıfılrayıp baştan win 11 kurulum flaşı oluşturudm hiçbir şekidle boot yerinde flaşı seçemiyorum anakartı 2 kere sıfırladım ve şimdi de biosta yaptığım bir değişiklik sonrası kaydetmiyor değişiklikleri yani napıcam anlamıyorum sıfır ssd de var bu arada içi tertemiz onu taktım ona kurmaya çalışıyorum gene yapamadım napıcam delirmek üzereyim