- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam geçen onları bulmuştum dur bir bakayım.Artık bios pilini çıkartıp takmam biosu sıfırlamıyordu bende JBAT1 pinlerinin arasına tornavida değdiriyorum sistem kapalıyken.
Tamam geçen onları bulmuştum dur bir bakayım.Artık bios pilini çıkartıp takmam biosu sıfırlamıyordu bende JBAT1 pinlerinin arasına tornavida değdiriyorum sistem kapalıyken.
B450M-S2H. Adamı alıntılayınca onu söyledin sandım xd.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence de zaten onu çıkarıp takacak yetenek yok bende.
Tamam bakayım bekleAlıntıyı görüntüle
15 numaralı pinler.
Bilgisayarı kapat, tornavida gibi bir metal iletken cisim ile SADECE 15 numaradaki 2 pine kısa devre yaptır. PSU açık kalsın fakat bilgisayarın kapalı olsun.
Fişi çekmiştim PSU’nun açık olması bir anlam ifade etmez sanırım. Takayım mı prize?Alıntıyı görüntüle
15 numaralı pinler.
Bilgisayarı kapat, tornavida gibi bir metal iletken cisim ile SADECE 15 numaradaki 2 pine kısa devre yaptır. PSU açık kalsın fakat bilgisayarın kapalı olsun.
Cikardiktan sonra 5 dk bekle bendede aynisi oldu cikarip taktim düzeldiB450M-S2H. Adamı alıntılayınca onu söyledin sandım xd.
Bence de zaten onu çıkarıp takacak yetenek yok bende.
PSU'yu prize tak ve elektrik tuşu da açık olsun yani sisteme elektrik gelsin.Fişi çekmiştim PSU’nun açık olması bir anlam ifade etmez sanırım. Takayım mı prize?
Yeni anakartlarda bu pinlerin kaldırıldığını duydum, doğru mu bu? Üst düzeylerden bahsediyorum.Alıntıyı görüntüle
15 numaralı pinler.
Linux doğrudur umarım xd. Yanlış bir şey yapmayayım.PSU'yu prize tak ve elektrik tuşu da açık olsun yani sisteme elektrik gelsin.
Bilgisayarın kapalı olsun.
ya banane senin ekran kartından atma şunuLinux doğrudur umarım xd. Yanlış bir şey yapmayayım.
@zbabomen la yarım saat tekrar takıcam şimdi baştan söyleseydiniz ya
@Linux @zbabomen yalnız çok sevimli değil mi Alıntıyı görüntüle
Olabilir, zaten Dual BIOS olan anakartlarda sıfırlamaya gerek kalmıyorYeni anakartlarda bu pinlerin kaldırıldığını duydum, doğru mu bu? Üst düzeylerden bahsediyorum.
La sen körsün çok tatlı o.ya banane senin ekran kartından atma şunu
Neresi güzel yani bi özelliği var mı .D
Var mı!X470 Gaming Plus'ta dediğiniz olay var mı?
benimki daha tatlı sende rgb bile yokLa sen körsün çok tatlı o.