Yardım Bios pili nasıl sökülür ?

Etobaba

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
857
Kolay gelsin anakartım gigabyte b650 m d3sh. Diğer bir çok anakrttan farklı bir bios pili yuvası var her yerini zorladım çıkaramadım bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Ekler

• 9df644d7-3cdb-4b5e-8b97-efb53a0fbace.webp
    9df644d7-3cdb-4b5e-8b97-efb53a0fbace.webp
    514.7 KB · Hit: 23
Sağ taraftaki yeri sağa doğru itmeyi dener misin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yada üstüne basmayı

Kolay gelsin anakartım gigabyte b650 m d3sh. Diğer bir çok anakrttan farklı bir bios pili yuvası var her yerini zorladım çıkaramadım bilenler yardımcı olursa sevinirim.

Hocam sağında pim gibi bir şey var ya, onu yavaşça sola doğru itmeyi deneyin. Eğer hareket olmazsa sağa doğru itmeyi deneyin.

Sağ taraftaki yeri sağa doğru itmeyi dener misin

Yada üstüne basmayı
olmadı maalesef çok da zorlamak istemiyorum tam yerini bilmeyince

Hocam sağında pim gibi bir şey var ya, onu yavaşça sola doğru itmeyi deneyin. Eğer hareket olmazsa sağa doğru itmeyi deneyin.
hiç kımıldamıyor sağındaki şey lehim gibi duruyor yanlış mı yapıyorum ?

olmadı maalesef çok da zorlamak istemiyorum tam yerini bilmeyince

hiç kımıldamıyor sağındaki şey lehim gibi duruyor yanlış mı yapıyorum ?

Hocam baktığım kadar soldaki anakart bağlantısı. Sağdaki şey çentiği olması lazım. itince kendini tık diye salması lazım biraz zorlayabilir tabii. Sıfır taktıysanız anakartı o çentiğin arasında plastik oluyor bazen onu çıkartıp aynı işlemi yapmayı deneyin

Hocam baktığım kadar soldaki anakart bağlantısı. Sağdaki şey çentiği olması lazım. itince kendini tık diye salması lazım biraz zorlayabilir tabii. Sıfır taktıysanız anakartı o çentiğin arasında plastik oluyor bazen onu çıkartıp aynı işlemi yapmayı deneyin
Bugün deneyeceğim teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,982
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri