1) Öncelikle elinde bir tane 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Flash belleği FAT32 olarak biçimlendir,Nasıl olacak hocam valla çok cahil kaldım konulara bios ayarları konusunda
Sol taraftaki Storage kısmının da fotoğrafını atabilir misin?Csm e getirdim save and reboot yaptım tekrar biosa attı beni hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Şuan depolama birimini görmüyor sistem. SATA kablosunu kontrol et çıkmış sanırım. Kasayı kapatıp güçten keserek kontrol et.
Hocam hiç oynamadım ama birdaha bakayım baktıktan sonra ne yapacağımŞuan depolama birimini görmüyor sistem. SATA kablosunu kontrol et çıkmış sanırım.
Bu csm altındaki AHCI/RAID ile olabilir mi ?Hocam hiç oynamadım ama birdaha bakayım baktıktan sonra ne yapacağım
Hiçbirşey çıkmamış hocam baktım hepsineHocam hiç oynamadım ama birdaha bakayım baktıktan sonra ne yapacağım
Bu csm altındaki AHCI/RAID ile olabilir mi ?
Bir kontrol et, çıkmış büyük ihtimalle BIOS görmüyor çünkü. SATA kablosunun anakarta ve HDD'ye bağlı kısmını kontrol et hocam. Bir de PSU'dan gelen depolama güç kablosunu taktığından emin ol.Hocam hiç oynamadım ama birdaha bakayım baktıktan sonra ne yapacağım
Hocam hepsine baktım tek tek ama hiçbir şekilde çıkan yok bi tekrar reboot atıp geliyorumBir kontrol et, çıkmış büyük ihtimalle BIOS görmüyor çünkü. SATA kablosunun anakarta ve HDD'ye bağlı kısmını kontrol et hocam. Bir de PSU'dan gelen depolama güç kablosunu taktığından emin ol.
ACHI moda al.
Açıldı mı hocam?Hocam hepsine baktım tek tek ama hiçbir şekilde çıkan yok bi tekrar reboot atıp geliyorum
BIOS diskleri görmüyor dediğim gibi, Kasanın içindeki disklerinin bağlantısını atabilir misin?Hocam şöyle bir hata alıyorum Alıntıyı görüntüle
Hocam sorunu çözdüm sanirim sata kabloların yerlerini değiştirdim windows açılış ekranı geldi şuan daHocam şöyle bir hata alıyorum Alıntıyı görüntüle
SATA portunda sıkıntı varmış demekki.Hocam sorunu çözdüm sanirim sata kabloların yerlerini değiştirdim windows açılış ekranı geldi şuan da