A Adil 80+ Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 10 Reaksiyon skoru 11 14 Eylül 2020 #1 Iyi günler bios dan ram slotunu nasıl aktif edebilirim konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilmi
Iyi günler bios dan ram slotunu nasıl aktif edebilirim konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilmi
crazyreign 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 28,059 En İyi Cevap 80 Reaksiyon skoru 38,617 14 Eylül 2020 #2 "BIOS'tan RAM slotunu aktif etme" diye bir şey yok. RAM'i taktığın anda kullanırsın.
A Adil 80+ Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 10 Reaksiyon skoru 11 14 Eylül 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 crazyreign yazmış: "BIOS'tan RAM slotunu aktif etme" diye bir şey yok. RAM'i taktığın anda kullanırsın. Devamı için tıklayın... Bilgisayarci oyle dedi bana da tuhaf geldi bi sorayim dedim Post automatically merged: 14 Eylül 2020 crazyreign yazmış: "BIOS'tan RAM slotunu aktif etme" diye bir şey yok. RAM'i taktığın anda kullanırsın. Devamı için tıklayın...
crazyreign yazmış: "BIOS'tan RAM slotunu aktif etme" diye bir şey yok. RAM'i taktığın anda kullanırsın. Devamı için tıklayın... Bilgisayarci oyle dedi bana da tuhaf geldi bi sorayim dedim Post automatically merged: 14 Eylül 2020 crazyreign yazmış: "BIOS'tan RAM slotunu aktif etme" diye bir şey yok. RAM'i taktığın anda kullanırsın. Devamı için tıklayın...