Sıvı soğutmayı yerine oturttuğundan eminsin di mi? Soğutmanın altındaki etiketi çıkardın di mi?ryzen 7 1800x vardı ryzen 5 5600 aldım ama boşta bileAlıntıyı görüntüle 60 derece oyun acınca sıvı soğutma olmasına rağmen öyle böyle ısınmıyor yardım edermisiniz
soğutucuyu düzgün takmamışsın ben stok fan ile kullanıyorum bu kadar ısınmıyorryzen 7 1800x vardı ryzen 5 5600 aldım ama boşta bileAlıntıyı görüntüle 60 derece oyun acınca sıvı soğutma olmasına rağmen öyle böyle ısınmıyor yardım edermisiniz
sırf o yuzden bütün termal macunum bitti tak çıkar tak çıkar 1 de oturmadı desek 2 3 4 derken illa oturması lazımSıvı soğutmayı yerine oturttuğundan eminsin di mi? Soğutmanın altındaki etiketi çıkardın di mi?
işte fan ayarları ne olmalı pwm ve dc var ama ne denersen deniyim bi türlü olmadı suan boşta 67 dereceBiosta önceden fan ayarın varsa güncellemeden sonra silinmiş olabilir
eski bios sürümüne dönün çözüm bulamazsanız.ryzen 7 1800x vardı ryzen 5 5600 aldım ama boşta bileAlıntıyı görüntüle 60 derece oyun acınca sıvı soğutma olmasına rağmen öyle böyle ısınmıyor yardım edermisiniz
ryzen 7 1800x vardı eski bios a dönersem ryzen 5 5600 çalışmazeski bios sürümüne dönün çözüm bulamazsanız.
R5 5600 ün eski bios sürümlerini kurun.ryzen 7 1800x vardı eski bios a dönersem ryzen 5 5600 çalışmaz