Yardım Bios Update Edemiyorum

Jam-

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba değerli arkadaşlar "GIGABYTE H510M H" Ana kartına sahibim ve BIOS sürümüm F8. Ben bu sürümü F13'e yükseltmek istiyordum ama yükseltirken (dosya seçtikten hemen sonra) BIOS ekranında "BIOS ID check error" hatasını aldım lütfen yardımcı olur musunuz?

Not: Flash belleği anakarta takıp yaptım ve her yaptığım işlem sonrası ve her kapatıp açma/yeniden başlatma esnasında da belleği çıkardım. Dosyaları rar dosyasından klasöre çıkarttım ve anakartımın ismi geçen dosyayı USB belleğe atıp denedim.

Merhaba,

Bios resetlediniz mi ? Hem menüsünden hemde pil çıkartıp tekrar takarak bir reset uygularmısınız ?

Malesef bunları yapacak yeterli bilgim yok, nasıl yapacağıma dair yardımcı olur musunuz?

Bios a girdiginiz de load bios defaults yazan bir kısayol vardır bazı anakartlarda ki bioslarda klavyeden f9 ile yapılır. Bazılarında farklı olabilir. Öncelikle onu kontrol edin. Ayrıca usb ile değil anakartın kendi yazılımından otomstik şekilde update i deneyin birde

silindi

Son düzenleme:
Bios a girdiginiz de load bios defaults yazan bir kısayol vardır bazı anakartlarda ki bioslarda klavyeden f9 ile yapılır. Bazılarında farklı olabilir. Öncelikle onu kontrol edin. Ayrıca usb ile değil anakartın kendi yazılımından otomstik şekilde update i deneyin birde
1. olanı denedim ama olmadı. 2. olanı nasıl yapabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,223
Üyeler
191,504
Son üye
Emir5422
Geri