Çalışmadı için güncellemesende olur ama ddr5 te ram sorunları açılması uzun filan sürüyordu bunları çözüyorlar o yüzden güncelleme yapsan iyi olırMsi b650 gaming plus anakartı ile ryzen 7500f islemci alicam. Bios update etmem gerekir mi çalismasi icin?
5 dakikalık iş. Şuan işlemciyi taktığın gibi çalışacaktır. BIOS'u gene de BETA olmayan en yüksek sürüme güncelle.Elektirik gider diye bi korku var icimde ama yapicam ozaman.
Muhtemelen benimde bios güncellemem gerek ama nasıl yapılır bilmiyorum risk alamıyorum5 dakikalık iş. Şuan işlemciyi taktığın gibi çalışacaktır. BIOS'u gene de BETA olmayan en yüksek sürüme güncelle.
Yanlış hatırlamıyorsam anakartın modeli neyse google a yazip beta olmayan en son surumunu indiriyorsun bir flas bellege. Sonrs o flashı takıp biosu aciyorsun. Acmak icin pc yi kapatip aç açilirken sürekli del tusuna bas. Acilinca ordan advanced mode a gir. Ordan tools a tıkla. Ordan flash yazan seye tıklayıp icindeki dosyaya tıkla. Do you want to read this file yazıcak yes e bas(indirdigin bios updateini rardan cikarmayi unutma yoksa görmez). Tehlike eğerki elektirik kesilir veya pc herhangi birsekilde kapanirsa güncellerken anakart bozulur yeni anakartlarda kurtarma oluyor sanirim ama. Risk var ama düşük.Muhtemelen benimde bios güncellemem gerek ama nasıl yapılır bilmiyorum risk alamıyorum
Bilgisayarla ilgili çok problem var başımda şuan bunu sona bırakıyım.Yanlış hatırlamıyorsam anakartın modeli neyse google a yazip beta olmayan en son surumunu indiriyorsun bir flas bellege. Sonrs o flashı takıp biosu aciyorsun. Acmak icin pc yi kapatip aç açilirken sürekli del tusuna bas. Acilinca ordan advanced mode a gir. Ordan tools a tıkla. Ordan flash yazan seye tıklayıp icindeki dosyaya tıkla. Do you want to read this file yazıcak yes e bas(indirdigin bios updateini rardan cikarmayi unutma yoksa görmez). Tehlike eğerki elektirik kesilir veya pc herhangi birsekilde kapanirsa güncellerken anakart bozulur yeni anakartlarda kurtarma oluyor sanirim ama. Risk var ama düşük.