1) Öncelikle elinde bir tane 8 ya da 16 GB'lık bir flash bellek olsun. Flash belleği FAT32 olarak biçimlendir,
2) Biçimlendirdikten sonra
https://tr.msi.com/Motherboard/A320M-A-PRO/support buradan 7C51v16 BİOS'unu indir. İndirdikten sonra klasöre çıkart ve içindeki E7C51AMS.160 dosyasını flash belleğinin içine at.
3) Flash belleğinin içine attıktan sonra bilgisayarı yeniden başlat ve delete tuşuna durmadan bas, BİOS ekranı gelicek, ekran geldikten sonra sol alt tarafta M-Flash modunu göreceksin ona tıkla. Tıkladıktan sonra sistem M-Flash ekranını açıcak, açtıktan sonra E7C51AMS.160 adlı dosyayı seçip BİOS'u güncelleyeceksin.
Not: BİOS güncellemesi sırasında elektriğin kesilmemesi gerek ve güncelleme esnasında kesinlikle flash bellek yerin çıkarılmamalı.
Not 2: Yayınlanan en son sürümde BETA BİOS'u var, bunu yayımlarımı sebebi şuan kuracağınız 7C51v16 BİOS'unda bazı ayarlarda sıkıntı olduğu için yeniden yayımlamışlar. İstersen direk 7C51v171(Beta version) sürümünü kurabilirsin ama BETA sürüm olduğu için sistemde belki sıkıntı çıkarabilir ve kart garantilik olabilir. (Bende MSI B450M-A Pro Max var, hep riske girip BETA sürümlerini kurdum ve bir problem yaşamadım.)
Böyle bir video çekmiştim bu da sana yardımcı olabilir: