upupupbiosa giremiyorum ekrana goruntu gelmıyor bıosa gırmeye calsıtıgımda kasanın ısıklar falan yanıyor ama goruntu olmuyor
onu denedım zaten bu sefer ekran gelmedıFast boot aktif olduğundan hızlı geçiyor olabilir. Windowstayken shifte basılı tutup yeniden başlatın daha sonra uefi ayarları yeniden başlat seçeneğini seçin
bios pilini veya rami çıkartıp takmayı deneyin benim başka bir çözümüm yokonu denedım zaten bu sefer ekran gelmedı
pc ilk geldigi zamanlar acılıyprdu oyunları falan yukleyınec acılmamaya basladıbios pilini veya rami çıkartıp takmayı deneyin benim başka bir çözümüm yok
uefi donanım ayarlarından değişmiyorsa ekran yokken herhangi bir debug led yanıyor munasıl yani pc acılıyorr
farkşı bı ekranım yokfarklı bir ekranda denermisin
sadece ram mhz ini arttırma ıstıoyudum bıos dısı bıyerden yaoabılırmıyımuefi donanım ayarlarından değişmiyorsa ekran yokken herhangi bir debug led yanıyor mu
vga diye kücük biyerin ısıgı yanıp sondu anlamı ne bılmıyorumuefi donanım ayarlarından değişmiyorsa ekran yokken herhangi bir debug led yanıyor mu