Erikli Damacanası
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 957
3üde indirimde alınır mı? ?
Kesimlikle oynanır gayet iyi oyunlar ama ilk 2 oyun çok eski remasterad alın bunlarda metacritic puanları3üde indirimde alınır mı? ?
yukarıdaki arkadaşın dediği gibi remastered alsamİnfinite dışındakiler günümüz için çok yavan gelebilir size. Haberiniz olsun.
O zaman biraz daha çekilebilir hale gelir.yukarıdaki arkadaşın dediği gibi remastered alsam
Kesimlikle oynanır gayet iyi oyunlar ama ilk 2 oyun çok eski remasterad alın bunlarda metacritic puanları
O zaman biraz daha çekilebilir hale gelir.![]()
ben normallerin oynadım remastered hiç bakmadımCollection halinde 20 liraya geliyor. İlk iki oyunun Remastered sürümleri var Collection'da fakat onu aldığın zaman 2007 ve 2010 sürümleri de kütüphanene ekleniyor. Remastered olmayan Bioshock 1 ve 2 oynamanı tavsiye ederim. 2K düzgün çalışan oyunu 1080p yapıyoruz diye bozmuş. Sürekli çökme yaşanıyor. Ben ilk oyunda sadece 1 defa çökme yaşadım fakat ikinci oyunda ne zaman çökecek geriliminden sürekli kayıt alırken buldum kendimi. Otomatik kayıt (checkpoint) sistemi bölümden bölüme kaydediyor ve bu esnada oyun çökerse neresinde olursan ol bölümün başına dönüyorsun. Elle kayıt alırsan o kayıt aldığın noktadan devam ediyorsun, bu nedenle çökme riskine karşı sürekli kayıt almaktan tam anlamıyla oyunu oynayamadım. Oyun atmosferinin yarattığı gerilimin 40 katını yaşatıyor çökme riski.
Demaster sürüm yerine 2007 ve 2010 sürüm Bioshock 1 ve Bioshock 2'yi oynamanı şiddetle tavsiye ederim. Grafikler zaten neredeyse aynı hatta Demaster sürümde ışıklandırma ve gölgelendirme daha bile kötü.
Infinite için bir tek 2013'te çıkan orijinal sürüm olduğundan herhangi bir hataya/çökmeye maruz kalmadan oynayabildim.
İlk oyun karanlık bir atmosferde, Rapture denen bir su altı şehrinde geçiyor. İlk silah olan ingiliz anahtarını geliştirerek çok güçlü bir hale getirebiliyoruz hatta çoğu zaman başka bir silaha gerek kalmıyor. Sürprizi bozmamak için sadece elektrik şoku plazmidinden bahsedeyim; ilk sürümü oyunun başında ücretsiz veriliyor ve düşmanları sersemletmene yarıyor. İkinci sürümde plazmid atma tuşuna basılı tutarak yüklü bir elektrik şoku atabiliyorsun, eskiden 1 kişiyi çarpan elektrik şoku artık zincirleme birden fazla kişiye çarpabiliyor ve sersemletme süresi daha uzun. Üçüncü sürümde sersemletme süresi daha da artıyor. İngiliz anahtarını geliştirip elektrik şoku ile eş zamanlı kullanırsan verdiği hasar 4 katına çıkıyor.
Big Daddy denilen bazı zonturlar mevcut. Öyle zonturlar ki yakınında yürüyorsa gamepad titriyor. Bunların elinde matkap takılı ve o matkapla üstüne uçabiliyorlar. Oyun boyunca matkabım olmasını ve milletin üstüne Big Daddy gibi uçmayı istemiştim
Bazı FedEx görevleri hariç, görevler ilgi çekici ve merak uyandırıcı. Oyun çökmediği sürece bölümü bitirmeden kalkmadım başından. Daha fazla bir şey söylemek istemiyorum, sürprizi kaçmasın.
İkinci oyunda Big Daddy olarak oynuyoruz. İlk oyun boyunca matkap kullanmak istemiştim ve ikinci oyunda kullandım. Matkap kullanması çok daha iyi ingiliz anahtarına kıyasla. Elektrik şokunu ve matkabı geliştirip eş zamanlı kullanınca çoğu düşmana tek atabiliyoruz. Sürprizi bozmak istemiyorum, ufaktan değinip geçeceğim; araştırma kamerası ile filme aldığımız ilk düşmandan sonra oynanışı güzel yönde etkileyen bir özellik geliyor. Ondan sonra karşına Big Daddy çıksa vız gelir.
Bitirince ana menüden ekstralar kısmından Minerva's Den DLC'sini de oynamanı tavsiye ederim. Oynanış büyük oranda Bioshock 2 ile aynı fakat hikayesi gayet iyi.
Infinite ise Columbia denilen bir yerde geçiyor. Plazmidlerin adı Vigor olmuş ve eski yetenekler bayağı değişmiş. Elektrik şoku yerine makine ele geçirme Vigor'u geliyor ilk. Ne matkap var bu sefer, ne de ingiliz anahtarı. Garip bir şekilde elde ettiğimiz gökyüzü kancasını kullanarak dövüyoruz düşmanları. Gökyüzü kancası önceki oyunlarda olduğu gibi sadece dayak aletinden ibaret değil, bölgeden bölgeye geçerken ve bölge içinde seyahat etmemizi de sağlıyor. Daha fazla detay vermeyi doğru bulmuyorum, kendin görsen daha iyi.
20 liraya kesinlikle alınır. Remastered adı altında çıkan Demaster sürümleri oynanmaz. 2007 ve 2010 sürümlerinde olmayıp da Remastered'da olan tek şey çökme sorunları. Az daha HD görecem diye indirirsin ama bir zaman sonra em sık gördüğün şey Windows masaüstü olur.
Post automatically merged:
Remastered oynamayın oynattırmayın. Herhalde hiç oynamadın ki ne kadar dandik olduklarını bilmiyorsun. Bir ara tam bölümü bitireceğim anda çökmüştü :/
Oynarken bir çökme yaşamadım ben.Herhalde hiç oynamadın ki ne kadar dandik olduklarını bilmiyorsun. Bir ara tam bölümü bitireceğim anda çökmüştü :/
ben normallerin oynadım remastered hiç bakmadım
Oynarken bir çökme yaşamadım ben.
2. yi oynamadım maalesef.Belli oluyor. Ben ikisini de oynadım ve Remastered'da yapımcıya bol bol sövdüm.
Post automatically merged:
2. oyunu da oynadın mı? İlki çok fazla çökmüyor ama 2. oyun en geç 30 dakikada bir çöküyor.
2. yi oynamadım maalesef.![]()
Bilgi için teşekkürler.Matkapla mutantlara uçmak çok zevkli, bence kesinlikle oynanmalı. Uçma özelliğini almak için kaya fırlatan yaratığın birini araştırma kamerası ile kayda almak gerekiyor.
Çökmenin hası 2. oyunda zaten. 2K ekibi nasıl bir kafada ise oyunun görüntüsünü iyileştirmiş fakat VRAM sınırını arttırmamış. Roketler falan havada uçarken oyunun efektleri yaklaşık 800 MB VRAM yiyor her şey en yüksekte iken fakat config dosyasındaki efektler için ayrılmış VRAM sınırı 512 MB.
Aşırı saran bir oyun yapımcısı da kral zaten alınır ama remastered al diğeri çok kötü gelir gozune3üde indirimde alınır mı? ?