NikoBellic
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 229
ikiside indirimde şuan ama pek bilgim yok, acaba alınır mı?? boş oyunmu? alınırsa hangisi alınır?
boş klasik ubisoft oyunları. the division bile daha iyiikiside indirimde şuan ama pek bilgim yok, acaba alınır mı?? boş oyunmu? alınırsa hangisi alınır?
dün division 2 yi aldım bu arada, bunu almiyim o zaman demiboş klasik ubisoft oyunları. the division bile daha iyi
Aynı anda oynayacaksan sakın alma. Yılda 1-2 ubisoft oyunu oynasan fazla bile. Hepsinde oyun yapısı aynı. Sonra oynayacaksan bile alma bence o parayı ac'ye falan ver.dün division 2 yi aldım bu arada, bunu almiyim o zaman demi
peki hocam şuan indirimde ne alsam 5-6 dolara ne önerirsiniz, şu anda kütüphaneyi doldurmaya çalışıyom fırsatlar ileAynı anda oynayacaksan sakın alma. Yılda 1-2 ubisoft oyunu oynasan fazla bile. Hepsinde oyun yapısı aynı. Sonra oynayacaksan bile alma bence o parayı ac'ye falan ver.
Steam için diyorsanpeki hocam şuan indirimde ne alsam 5-6 dolara ne önerirsiniz, şu anda kütüphaneyi doldurmaya çalışıyom fırsatlar ile
eyvallah hocam mafia trilogy aldım geçtim, 3. oyunu beleşe geliyorSteam için diyorsan
control
ats
max payne 3
mafia 1
mafia 2
gta 4
Unutmuşum epic games kütüphanene baksana sanki mafia beleş verilmişti. Amazon prime gaming de gog için beleş vermişti ama 2'sini de şu an alamazsın. Önceden kütüphanene eklemişsindir belki.eyvallah hocam mafia trilogy aldım geçtim, 3. oyunu beleşe geliyor
yok hocam önceden eklemedimUnutmuşum epic games kütüphanene baksana sanki mafia beleş verilmişti. Amazon prime gaming de gog için beleş vermişti ama 2'sini de şu an alamazsın. Önceden kütüphanene eklemişsindir belki.