Ghost Recon Breakpoint veya Wildlands alınır mı

NikoBellic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
ikiside indirimde şuan ama pek bilgim yok, acaba alınır mı?? boş oyunmu? alınırsa hangisi alınır?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
dün division 2 yi aldım bu arada, bunu almiyim o zaman demi
Aynı anda oynayacaksan sakın alma. Yılda 1-2 ubisoft oyunu oynasan fazla bile. Hepsinde oyun yapısı aynı. Sonra oynayacaksan bile alma bence o parayı ac'ye falan ver.

Aynı anda oynayacaksan sakın alma. Yılda 1-2 ubisoft oyunu oynasan fazla bile. Hepsinde oyun yapısı aynı. Sonra oynayacaksan bile alma bence o parayı ac'ye falan ver.
peki hocam şuan indirimde ne alsam 5-6 dolara ne önerirsiniz, şu anda kütüphaneyi doldurmaya çalışıyom fırsatlar ile

• Beğen
peki hocam şuan indirimde ne alsam 5-6 dolara ne önerirsiniz, şu anda kütüphaneyi doldurmaya çalışıyom fırsatlar ile
Steam için diyorsan
control
ats
max payne 3
mafia 1
mafia 2
gta 4

eyvallah hocam mafia trilogy aldım geçtim, 3. oyunu beleşe geliyor
Unutmuşum epic games kütüphanene baksana sanki mafia beleş verilmişti. Amazon prime gaming de gog için beleş vermişti ama 2'sini de şu an alamazsın. Önceden kütüphanene eklemişsindir belki.

Unutmuşum epic games kütüphanene baksana sanki mafia beleş verilmişti. Amazon prime gaming de gog için beleş vermişti ama 2'sini de şu an alamazsın. Önceden kütüphanene eklemişsindir belki.
yok hocam önceden eklemedim

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,638
Üyeler
192,438
Son üye
At007