ugurcamm
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 131
- İsim
- Uğur Çam
Arkadaşlar selamlar anakart 7500F işlemci ile kullanılacak ve 4 5 ay sonrasında 7800x3d işlemcisine geçiş yapılacak. Güç bakımından geçiş yapınca yeterli olur mu besleyebilir mi işlemciyi? Vrm soğutma performansı yeterli olur mu? Size sormak istedim.
Bu olmazsa şu anakarta bakmıştık
Size de sormak istedim biostar yeterli olur mu? Fiyatı ve sunduğu özellikler güzel geldi. Yoksa Asus anakart alınır mı ne dersiniz şimdiden teşekkürler
Biostar B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Biostar B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B650MP-E Pro AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.069,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Bu olmazsa şu anakarta bakmıştık
Asus Tuf Gaming B650M-PLUS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus Tuf Gaming B650M-PLUS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus Tuf Gaming B650M-PLUS AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 7.257,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Size de sormak istedim biostar yeterli olur mu? Fiyatı ve sunduğu özellikler güzel geldi. Yoksa Asus anakart alınır mı ne dersiniz şimdiden teşekkürler