Neler Yeni

BİOSTAR Anakart iyi midir ?

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Uğur Çam
Arkadaşlar selamlar anakart 7500F işlemci ile kullanılacak ve 4 5 ay sonrasında 7800x3d işlemcisine geçiş yapılacak. Güç bakımından geçiş yapınca yeterli olur mu besleyebilir mi işlemciyi? Vrm soğutma performansı yeterli olur mu? Size sormak istedim.

Bu olmazsa şu anakarta bakmıştık

Size de sormak istedim biostar yeterli olur mu? Fiyatı ve sunduğu özellikler güzel geldi. Yoksa Asus anakart alınır mı ne dersiniz şimdiden teşekkürler 🤩

Pycoue

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Ben bilmem abdullah dayi bilir
İlgilendiği Kategoriler
Laptop , pc toplama ve diger donanim konulariyla ilgileniyorum

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Uğur Çam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
SEFA KAYA
Arkadaşlar selamlar anakart 7500F işlemci ile kullanılacak ve 4 5 ay sonrasında 7800x3d işlemcisine geçiş yapılacak. Güç bakımından geçiş yapınca yeterli olur mu besleyebilir mi işlemciyi? Vrm soğutma performansı yeterli olur mu? Size sormak istedim.

Size de sormak istedim biostar yeterli olur mu? Fiyatı ve sunduğu özellikler güzel geldi. Yoksa Asus anakart alınır mı ne dersiniz şimdiden teşekkürler 🤩
asus tuf ile biostar bir tutamayız. asus tuf daha iyi lakin f/p olarak biostar alınır. ama malzeme kalitesi olarakta kısılmış yerleri illaki vardır örnek ekran kartı pcie yuvası çelik kaplamalı değilde plastik olması gibi, gibi.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Uğur Çam
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
asus tuf ile biostar bir tutamayız. asus tuf daha iyi lakin f/p olarak biostar alınır. ama malzeme kalitesi olarakta kısılmış yerleri illaki vardır örnek ekran kartı pcie yuvası çelik kaplamalı değilde plastik olması gibi, gibi.
Hocam f/p için biostar 7800x3d için yeterli gelir mi? Gelmezse asus alıcaz çünkü çok para harcamak istemiyoruz. Temeli de sağlam atalım diyoruz bir yandan

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
945
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765

Biostar adamdır beni bilen bilir foruma girdiğimden beri hep biostar öneririm kaç tane adamla kavga ettim biostar kaliteli mi değil mi diye

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
842
İsim
SEFA KAYA
Hocam f/p için biostar 7800x3d için yeterli gelir mi? Gelmezse asus alıcaz çünkü çok para harcamak istemiyoruz. Temeli de sağlam atalım diyoruz bir yandan
7800x3d o.c yapılmayacağı için yeterli olacağını düşünüyorum hocam.

Ysuflix

80+ Gold
hocam bende 7500F'e geçiyorum bu hafta içinde ben MSI B650M-P aldım bütçeni aşmıyorsa bakabilirsin mosfet soğutucu 4 ram argb girişleri falan dolu dolu anakart

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
456
İsim
Eray Yılmaz
b650 serisi genel olarak 7800x3d ye yeterli olmaz illa x670'e oranla güç alışverişi etkilenir diyeyim oyunda pek farketmezsin ama sağlıklı bulmuyorum açıkçası onun dışında çok ucu açık farklar yok slot varkı var kartlarda tercih edilebilir bence malzeme kalitesi olarak bir fikrim yok ama ama çok aşağı kalır yanı olmaz malzeme kalitesi farkı olur diyeyim tuf daha kalitelidir kesinlikle.

Bünyamina

80+ Platinum
Biri 3.4k diğeri 6.8k sence hangisi daha iyidir ?
Biostar b650 dediğin o fiyata rakipsiz. Bu şekilde değerlendirmek doğru olur.

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Uğur Çam
Biri 3.4k diğeri 6.8k sence hangisi daha iyidir ?
Biostar b650 dediğin o fiyata rakipsiz. Bu şekilde değerlendirmek doğru olur.
Hocam biostar 7800x3d işlemciyi kaldırır mı? Yeterli olur mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

b650 serisi genel olarak 7800x3d ye yeterli olmaz illa x670'e oranla güç alışverişi etkilenir diyeyim oyunda pek farketmezsin ama sağlıklı bulmuyorum açıkçası onun dışında çok ucu açık farklar yok slot varkı var kartlarda tercih edilebilir bence malzeme kalitesi olarak bir fikrim yok ama ama çok aşağı kalır yanı olmaz malzeme kalitesi farkı olur diyeyim tuf daha kalitelidir kesinlikle.
Anladım hocam teşekkür ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

7800x3d o.c yapılmayacağı için yeterli olacağını düşünüyorum hocam.
Sağolun hocam kararsız kaldık biz de

Bünyamina

80+ Platinum

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
477
İsim
Mehmetcan İvrendi

Hocam 3 yıldır BioStar X570 GTA anakart'ı nı kullanıyorum ve 1 kere bile sorun yaşamadım yani iyi markadır he illaki kötü ürünleride vardır bilemem ama bu attığınız kart'da gayet iyi Tam F/P hatta Abdullah abi'de bugün paylaştı iyi olduğunu falan anlattı videosunda

Top Bottom