Neler Yeni

Biostar b450mh anakart nasıldır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Burak halis
Arkadaşlar gamegaraj'dan bilgisayar toplamak istiyorum fakat biostar anakart dışında diğer anakartların hepsi stokta yok.Canlı desteğe yazdım geliş süresi belli değil dedi biostar anakarttan sadece 4 tane kaldı.Sizce almalımıyım?

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Kart guzel alabilirsin

Alposki

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,527
İsim
Alp Yalçın
bugun bende biostar ana kartlı sistemimi teslim aldım(game garajdan aldım) pc yi çalıştırmadım fakat görüntüde sıkıntı yok zaten Türkiye de bilinmesede dünya da bilinen ve tercih edilen bir marka

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Burak halis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bugun bende biostar ana kartlı sistemimi teslim aldım(game garajdan aldım) PC yi çalıştırmadım fakat görüntüde sıkıntı yok zaten Türkiye de bilinmesede dünya da bilinen ve tercih edilen bir marka
Sizce donanım arşivininin sisteminimi beklemeliyim yoksa bunumu almalıyım?

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Arkadaşlar gamegaraj'dan bilgisayar toplamak istiyorum fakat biostar anakart dışında diğer anakartların hepsi stokta yok.Canlı desteğe yazdım geliş süresi belli değil dedi biostar anakarttan sadece 4 tane kaldı.Sizce almalımıyım?
DA sistemi bir sorun çıkmazsa 1 ay içinde çıkabilir. Aksi yönde herhangi bir paylaşım yapılmadı.
Ama GameGaraj sistemleri de kullandığı bileşenlerden dolayı hesaplı oluyor.
Bahsettiğin anakart B450 serisinde en giriş seviyede, onun dışında bir sıkıntısı yok.
GameGaraj sistemlerinden depolama birimini iptal edip, harici olarak alırsan.
"R5 1600 AF + 1660 Super" ve "R5 3600 + RTX 2060" kombinasyonlu daha uygun sistem yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,682
Üyeler
165,862
Son üye
davidwalker
Top Bottom