Biostar B550MT DDR4 4400MHz S+V+GL AM4 Micro ATX Anakart 2466 TL

Sonundaki s v gl görünce aklıma doğan slx geldi sonuna ne varsa eklemişler :ROFLMAO:
B450 den çok bir farkı yok gibi duruyor b450 fiyatına b550 chipset sadece pci 4.0 m.2 farkı o kadar .

Mosfet soğutması yok pcie 4.0 destekliyor mu bilgi yok (chipsets güvenmeyin b550lerde pcie 3.0 olan modeller de var) Tek artısı oc yapma ihtimaliniz (!) ve ram mhz desteği. Birincisi korkulan bir firma bazen bios sorunları olabiliyormuş güvenip oc yapılmaz, ikincisi bu mhzdeki ramler zaten çok pahalı 3200 veya 3400 mhz alacaksınız. Ben olsam düz ikiye a520 veya 2200e b450 alırdım

çoğu kişi ve firma bu anakartı kullanıyor ama ben nedense çok korkuyorum bu markadan
bende kullanıyorum anakartını ama bir sorunu yok marka zaten çok eski ve köklü bir firma sadece son yıllarda biraz duraksamıştı şimdi geri geldiler

2005ve 2010 yılları aralarında biostar, ecs ve dfi marka anakartlar efsaneydi. Foxcon da dahil. Ey gidi günler.

çoğu kişi ve firma bu anakartı kullanıyor ama ben nedense çok korkuyorum bu markadan

ddr2 sistemimde yıllarca kullandım, işlemci ve anakart sağlam kaldı, geriye kalan her şey bozuldu, abim de kullandı yıllarca, aynı kalitede ise rahatlıkla alınabilir

Bu kasaya uyar mı?

Sitesinde Gen4 desteklediği yazıyor ancak çöpün de çöpü anakart. 5700X falan takınca hiç şakasız mosfet VRM kısımları eriyor, BİOS rezalet, XMP açmak bile işkence. Kısacası şunu alacağıma gider bi MSİ-Gigabyte A520 alırım daha hayırlı olur

1751444537420.webp

Geri