❌İndirim Bitti! Biostar B650M X3D PRO+ AM5 DDR5 Micro ATX Anakart GAMEGARAJ 4398TL

NVIDIAMDINTEL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,789
ürün piyasa göre 500tl indirim var öyle çok indirimi yok ama forumda biostar anakartta konusu olsun diye açmak istedim.
not: biostar garantisine gamegaraj bakıyor.
bu fiyatlarda alternatif asus prime b650m-r var onu belirteyim.

Güzel anakart. Kronik problemi yoksa alınır rahatça

Güzel anakart. Kronik problemi yoksa alınır rahatça
kısa süreli biostar b650mp-e pro kullanmıştım. bios update olsun, bios arayüz, ayarlar olsun, problem yaşamadım. üstelik biostar anakart almadan önce team ramları vardı onunla ilk açılışta sorunsuz ram expo oto açmıştı. şaşırmıştım. a620 asrock expo açamıyordu.
sadece o zaman benim anakartta mı bi sorun vardı emin olmamakla birlikte r5 7500f de anakart ısı değerleri yüksek oluyordu.
sonra zaten kasa alıcı çıkınca, kasayla beraber elden çıkarmıştım. anakart şaşırtıcı derece memnum etmişti.

ikinci elden 10k ya 5060 aldım
15k ya sıfır 9800x3d aldım
acaba bu anakartı alıp kendi sistemimdende bi 32 ram söküp ona takıp yedekte ssd var onu da takıp kasa psu alsam baya uyguna 9800x3d sistem çıkmış oluyo ortaya

Ben kullaniyom 7500f ile OC yaptim sıkıntı yok 5.2 GHz kullaniyom. Sonra ramleri 6000mhz çektim sorun yaşamadım. Fanları devirli ayarladım sorun yaşamadım geriye bir anakart için ne isteyeceğim? Mamul kart alinir tavsiye ederim

acaba bu anakartı alıp kendi sistemimdende bi 32 ram söküp ona takıp yedekte ssd var onu da takıp kasa psu alsam baya uyguna 9800x3d sistem çıkmış oluyo ortaya
hocam iyi ölücüymüşssünüz :D

başkası alacağına ben alayım diyorum ilan görünce hobim oldu arada kontrol ediyorum ucuz ürün görünce yapışıyorum hemen :D
eğer ürünler nakit alıyorsan, benden tavsiye altın al daha değerli kalır. ytd
anakartı da biostar parasına 2.elde sıfır veya yakın msi b650 gaming wifi falan bulursunuz siz :))

eğer ürünler nakit alıyorsan, benden tavsiye altın al daha değerli kalır. ytd
anakartı da biostar parasına 2.elde sıfır veya yakın msi b650 gaming wifi falan bulursunuz siz :))
sanmıyorum altın çok arttı ama o hızda devam etmez bence, 1 2 hafta önce 6500 e de 6750xt alıp 2 günde 9000 e satmıştım altında yakalayamam öyle kaarı :D

15ka iyi almışsın 9800x3d yi, ben 7500f + 14k ya kutulusunu aldım

Ey gidi günler. Biostar, ecs, foxconn,dfi anakartlar öncelikli tercihim olurdu.
Hele Dfi lan party 790fx m2rs anakartımı hiç unutmuyorum 😎

Geri