BIOSTAR marka anakart alınır mı?

guarda

80+
Reaksiyon skoru
26
Bütçe
37000
Merhaba,

Şu sistemi almayı düşünüyorum:

Fakat BIOSTAR markasını ilk defa duyuyorum. Anakart kalitesi konusunda bir bilginiz var mı? Güvenilir bir marka mı?

Ayrıca ekran kartı olarak Palit markası nasıl? Özellikle RTX 5060 Ti 16 GB modeli alınır mı?

Eğer bu markalar/model bileşenleri kalite açısından sorunluysa, yani uzun vadede veya kısa vadede arıza çıkarabilecek düşük kaliteli malzeme kullanıldıysa, almak istemem.

Bu bütçede, daha bilindik ve fiyat/performans açısından daha iyi bir hazır sistem öneriniz varsa onlarıda paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim!

Biostar köklü bir anakart üreticisi diye biliyorum aynı şekilde Palit markasıda köklü bir ekran kartı üreticisi fakat daha bilgili arkadaşlar eğer varsa aynı fiyata denk gelicek şekilde başka markalarda özelleştirme sunabilir istersen bekleyebilirsin

Merhaba,

Şu sistemi almayı düşünüyorum:

Fakat BIOSTAR markasını ilk defa duyuyorum. Anakart kalitesi konusunda bir bilginiz var mı? Güvenilir bir marka mı?

Ayrıca ekran kartı olarak Palit markası nasıl? Özellikle RTX 5060 Ti 16 GB modeli alınır mı?

Eğer bu markalar/model bileşenleri kalite açısından sorunluysa, yani uzun vadede veya kısa vadede arıza çıkarabilecek düşük kaliteli malzeme kullanıldıysa, almak istemem.

Bu bütçede, daha bilindik ve fiyat/performans açısından daha iyi bir hazır sistem öneriniz varsa onlarıda paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkür ederim!
Hazır sistemlerde tercih edilebilir giriş seviye bir b650 dir işinizi görür

Alınır en eski üreticilerden kendileri ve kaliteli iş yapıyorlar.

Hazır sistemlerde tercih edilebilir giriş seviye bir b650 dir işinizi görür
Alınır en eski üreticilerden kendileri ve kaliteli iş yapıyorlar.
Teşekkür ederim hocam, yardımlarınız için. Bu sistemi almaya karar verdim. Ancak kasayı pek beğenmedim, ileride bu kasayı başka bir kasa ile değiştirebilir miyim? mesala bununla :

Teşekkür ederim hocam, yardımlarınız için. Bu sistemi almaya karar verdim. Ancak kasayı pek beğenmedim, ileride bu kasayı başka bir kasa ile değiştirebilir miyim? mesala bununla :
Elbette değiştirebilirsiniz herhangi bir uyum problemi görünmüyor.

Ben tavsiye etmiyorum. Özellikle giriş seviye A320-B450-B550'leri beş para etmez. Bios rezil, bios update zaten işkence. XMP bile bazen açmıyor sıfırlıyor kendini. B550'lerine 5600 falan takınca mosfet-VRM kısmında erimeler oluyordu. Çok aldım sattım zamanında, şuan yarı fiyatına verseler almam

Ben şahsen tercih etmem. Anakart konusunda Asus msi haricinde anakart kullan mam

Yıllardır kullanırım gayet kalitelidir alınır. Eğer uçuk bir fiyat farkı yoksa anakart cüzi miktarlarla değiştirilebilir ama gerekte yok şahsen.

Geri