Yaklaşık 10dk falan sürüyor.Sevgili arkadaşlar Gigabyte B450M-H anakartı güncellemek istiyorum en azından F2 olsun istedim nasıl yapıcağımı ve ne kadar süreceğini ayrıntılı söylerseniz çok sevinirim
Güncelleme sırasında giderse herhangi bir zarar vermez ama garantiye göndermek zorunda kalırsın. Onlar BIOS'u yeniden atacaklar.şuan elektrikler gitti geldi acaba yine gidermi yine giderse anakarta bişi olurmu
garantiye gitmesi şartşuan elektrikler gitti geldi acaba yine gidermi yine giderse anakarta bişi olurmu
Paranoyak oldum ya güncellemek istiyorum ama elektrik gider diye korkuyorumGüncelleme sırasında giderse herhangi bir zarar vermez ama garantiye göndermek zorunda kalırsın. Onlar BIOS'u yeniden atacaklar.
Yeni gittiyse yine gidebilir. Daha sonra yaparsınız.Paranoyak oldum ya güncellemek istiyorum ama elektrik gider diye korkuyorum
saat bi 7 de yaparım diyorum ama şimdide annem kızar o yüzden yarın saat 2 ila 4 arası yapabilirim bi sıkıntı olmazsa, birde öğrenebiliyormuyuz elektrikleri kesileceği saat zamanlarıYeni gittiyse yine gidebilir. Daha sonra yaparsınız.
bende korkudan yapamıyorum işte , yapmayacağım sanırımBios güncellemek bence hiç önemli değil bir şey kattığı yok. Insanlar her şey güncel olsun diye tavsiye ediyor diğerlerine güncelleyin diye. Ben hiçbir zaman riskini alamıyorum elektrik kesintisinin ne zaman olacağı belli olmaz. Bu yüzden güncellemiyorum Biosu
sizce ne yapmalıyım yarın uygunmudurYeni gittiyse yine gidebilir. Daha sonra yaparsınız.
Yarın yapın bence sonuçta acelesi yok.sizce ne yapmalıyım yarın uygunmudur