Bir anakart nasıl güncellenir

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
7,037
Sevgili arkadaşlar Gigabyte B450M-H anakartı güncellemek istiyorum en azından F2 olsun istedim nasıl yapıcağımı ve ne kadar süreceğini ayrıntılı söylerseniz çok sevinirim

Sevgili arkadaşlar Gigabyte B450M-H anakartı güncellemek istiyorum en azından F2 olsun istedim nasıl yapıcağımı ve ne kadar süreceğini ayrıntılı söylerseniz çok sevinirim
Yaklaşık 10dk falan sürüyor.

şuan elektrikler gitti geldi acaba yine gidermi yine giderse anakarta bişi olurmu
Güncelleme sırasında giderse herhangi bir zarar vermez ama garantiye göndermek zorunda kalırsın. Onlar BIOS'u yeniden atacaklar.

Güncelleme sırasında giderse herhangi bir zarar vermez ama garantiye göndermek zorunda kalırsın. Onlar BIOS'u yeniden atacaklar.
Paranoyak oldum ya güncellemek istiyorum ama elektrik gider diye korkuyorum

Yeni gittiyse yine gidebilir. Daha sonra yaparsınız.
saat bi 7 de yaparım diyorum ama şimdide annem kızar o yüzden yarın saat 2 ila 4 arası yapabilirim bi sıkıntı olmazsa, birde öğrenebiliyormuyuz elektrikleri kesileceği saat zamanları

Bios güncellemek bence hiç önemli değil bir şey kattığı yok. Insanlar her şey güncel olsun diye tavsiye ediyor diğerlerine güncelleyin diye. Ben hiçbir zaman riskini alamıyorum elektrik kesintisinin ne zaman olacağı belli olmaz. Bu yüzden güncellemiyorum Biosu

Bios güncellemek bence hiç önemli değil bir şey kattığı yok. Insanlar her şey güncel olsun diye tavsiye ediyor diğerlerine güncelleyin diye. Ben hiçbir zaman riskini alamıyorum elektrik kesintisinin ne zaman olacağı belli olmaz. Bu yüzden güncellemiyorum Biosu
bende korkudan yapamıyorum işte , yapmayacağım sanırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yeni gittiyse yine gidebilir. Daha sonra yaparsınız.
sizce ne yapmalıyım yarın uygunmudur

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,206,795
Üyeler
193,132
Son üye
meyv