Bir anda oyun çöküyor

NercyOz

80+
Reaksiyon skoru
3
Dostlar selam geçen gün laptopta fifa oynarken birden çöktü ve bir hata verdi içinde ekran kartımın adını görebildim sadece sonra kapandı kutucuk ve birkaç gündür oyun oynarken birden oyun çökmeye basladı. 1 1.5 saatten sonra oluyo normal oyun performansında herhangi bir sorun yok ama bir anda oyun gidiyor. Sadece fifada değil cs de de yaptı nasıl çözebilirim bunu? Laptop model:hp victus 16 d1021nt.

Fazla ısınmadan dolayı olabilir mi dostum

Dostlar selam geçen gün laptopta fifa oynarken birden çöktü ve bir hata verdi içinde ekran kartımın adını görebildim sadece sonra kapandı kutucuk ve birkaç gündür oyun oynarken birden oyun çökmeye basladı. 1 1.5 saatten sonra oluyo normal oyun performansında herhangi bir sorun yok ama bir anda oyun gidiyor. Sadece fifada değil cs de de yaptı nasıl çözebilirim bunu? Laptop model:hp victus 16 d1021nt.
windows update ve ekran kartı sürücülerini güncel tutun hocam. Bilgisayarın diskini temizleyin (temp,prefetch v.s) hala devam ediyorsa sıcaklık kaynaklı olabilir hocam. Fan'ı maxa alın öyle oyuna girin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,405
Üyeler
183,113
Son üye
alexrover
Geri