Techno08
80+ Gold
oyunda bir tuşu alt a yaptıgım için
geçmiş olsun.
benim taktiği yapmalıydınız. Telefondan zooma girip bilgisayardan oyun oynayabilirdiniz
oyunda bir tuşu alt a yaptıgım için
evet hocam yaher switchin farklı özellikleri vardır hocam keşke araştırsaydınız
saolunn yeni taktik h.ogeçmiş olsun.
benim taktiği yapmalıydınız. Telefondan zooma girip bilgisayardan oyun oynayabilirdiniz
Bende mebran ofis klavyesi var kafa rahat. Olağanüstü ses kasma yeteneğim ile sağ taraftan biri yürüyerek gelirse 10metre ötededen algılıyorum. Kulaklık takılıyken sağ kulagımı açık bırakıyorum. Odaya aniden girseler bile 1saniyede alt taba atıyorum missevet hemde bir kere mik açık kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:
sonra hoca annemi aradı güzel gezer terlik tadı geldi ağzıma
evet hocam ya
saolunn yeni taktik h.o
ulan varya ne güldüm bende kulaklıgın sag tarafını açık bırakıyom ama klavye ses çıkardıgı için gelseler bile anlamıyomBende mebran ofis klavyesi var kafa rahat. Olağanüstü ses kasma yeteneğim ile sağ taraftan biri yürüyerek gelirse 10metre ötededen algılıyorum. Kulaklık takılıyken sağ kulagı açık bırakıyorum. Odaya aniden girseler bile 1saniyede alt taba atıyorum miss
adcvvbfcgbgfjbu kıyağı da herkese yapmam haberin olsun devlet sırrıdır çaktırma XD
müqemmelbunu kullanıyorum 10 TL'ye aldım allahın adıyla tekbir çekerek sayısız defa vurdum tuşları fırladı
yine de bozulduğunu görmedim
4 yıldır bende yaza yaza klavyenin sesi mekanik klavye sesine döndü ucuza mekanik klavye hissiyatı da yaşıyorum daha ne olsun mis.
Alıntıyı görüntüle
Ev halkına yakalanadın sanmıştım, mic olayını görünce ikinci kısmı sildim çaktırma
Bendeki klavye 8yıllık Usb girişi bile yok PS2 Girişli. 8Yıldır taş gibi bi tuşu bile silinmedi. seside iyi yazı yazarken rahat. Ama şimdi Bazı GAMİNG RGB KLAVYE Diye satılanlar kısa sürede bozuluyor. Ben emektarla mutluyum 8yıldır taş gibi maşşalah sıkıntısızulan varya ne güldüm bende kulaklıgın sag tarafını açık bırakıyom ama klavye ses çıkardıgı için gelseler bile anlamıyom
adcvvbfcgbgfj
Logitech G103 10TL mi ? Yapmayın.bunu kullanıyorum 10 TL'ye aldım allahın adıyla tekbir çekerek sayısız defa vurdum tuşları fırladı
yine de bozulduğunu görmedim
4 yıldır bende yaza yaza klavyenin sesi mekanik klavye sesine döndü ucuza mekanik klavye hissiyatı da yaşıyorum daha ne olsun mis.
Alıntıyı görüntüle
O klavye ışıksız olsada pahallı. Bende vardıBendeki klavye 8yıllık Usb girişi bile yok PS2 Girişli. 8Yıldır taş gibi bi tuşu bile silinmedi. seside iyi yazı yazarken rahat. Ama şimdi Bazı GAMİNG RGB KLAVYE Diye satılanlar kısa sürede bozuluyor. Ben emektarla mutluyum 8yıldır taş gibi maşşalah sıkıntısız
Logitech G103 10TL mi ? Yapmayın.
hocam internetten almadım tabii kiBendeki klavye 8yıllık Usb girişi bile yok PS2 Girişli. 8Yıldır taş gibi bi tuşu bile silinmedi. seside iyi yazı yazarken rahat. Ama şimdi Bazı GAMİNG RGB KLAVYE Diye satılanlar kısa sürede bozuluyor. Ben emektarla mutluyum 8yıldır taş gibi maşşalah sıkıntısız
Logitech G103 10TL mi ? Yapmayın.
O klavye ışıksız olsada pahallı. Bende vardı