Bir günde nasıl 100 TL kazanırım ?

30+FPS

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
229
Merhaba arkadaşlar bende dandik bir sapphirenin 2600 hd 256 mb lik bir ekran kartı var bunun fanı bozuldu oynadığım basit bir oyun var haxball diye onda bile ısınıp kapatıyor pc kendini yaptırmak için aradım bilgisayarcıyı ortalama 150 tl tutar dedi cebimde de 50 tl var *ailemle aram bozuk* yardım ederseniz tesekkurler

Denizbank, akbank, garanti gibi bankalar üye olana veya arkadaşını getirene para veriyor.
Daha geçen vardı ama bitti mi bilmiyorum.
Böyle şeyleri araştırabilirsin.

grafik tasarım gruplarına girip ilan verebilirsin, 100 tlden logo yapabilirsin istersen daha fazla fiyatta verebilirsin sana kalmış bi kaç video izle çözersin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

grafik tasarım gruplarına girip ilan verebilirsin, 100 tlden logo yapabilirsin istersen daha fazla fiyatta verebilirsin sana kalmış bi kaç video izle çözersin
tabii ki grafik tasarım 3 5 video ile ustaşılacak şeyler değil lakin yinede kafanda bir şey oluşur ve süreci anlarsın

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tabii ki grafik tasarım 3 5 video ile ustaşılacak şeyler değil lakin yinede kafanda bir şey oluşur ve süreci anlarsın
Bunu yapması için yine bilgisayara ihtiyacı var sanırım

Girip bir yerde çalışırsan anca. 1 günlüğüne de alacaklarını sanmıyorum ama..
Diğer türlü zor.

Girip bir yerde çalışırsan anca. 1 günlüğüne de alacaklarını sanmıyorum ama..
Diğer türlü zor.
günlük ekstra alan yerler var, düğün salonu falan. bulup gidebilir belki

Geri