bir hastalığım olabilir

sannes

80+
Reaksiyon skoru
8
uzun zamandır oturduğuım yerden kalktığımda önce gözüm kararıyor sonra titreme geliyor yere düşüyorum ailem üzülmesin diye hep gizlemiştim malesef bu gün onların gözü önünde oldu ikiside ağlıyorlar napabilirim ne olabilir

Böyle şeylerin ne gizlemesi olur ne bekletmeye gelir. Acilen doktora git

Epilepsiniz falan yoksa Google'a "ortostatik hipotansiyon" yazıp araştırın, bir de tabii ki doktora gidin.

uzun zamandır oturduğuım yerden kalktığımda önce gözüm kararıyor sonra titreme geliyor yere düşüyorum ailem üzülmesin diye hep gizlemiştim malesef bu gün onların gözü önünde oldu ikiside ağlıyorlar napabilirim ne olabilir
Kanka yanlış anlama ama burası tıp yer mi bize anlatacağın kadar acile gitmeye ne dersin burda doktor bile olsa ona anlatarak bir hastalığını bulamaz bulursa eğer zaten testlere falan gerek yok adam ilahi varlıktır

aga bak bize burada sorman hata biz doktor değiliz,kendi iyiliğin için elbette doktora gitmen daha doğru olur

böyle şeylerin gizlenmesi olurmu kardeşim hipertansiyon olabilirsin bi doktora görün

Demir eksikliği kansızlık olabilir en yakın zamanda kan testi ver kan değerlerine baktır derim

vitamin eksikliğinden kaynaklanıyor olabilir DOKTORA GÖZÜK (B12 olabilir) ve dengesiz beslenme de buna sebebiyet verir 3 öğün tüketmeye özen gösterin biz sadece tahminde bulunuruz bize sormanın pek yararı olmaz ö yüzden bi hekime gidin

Sağlığı asla ertelemeyin. Mutlaka doktora gidin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,114
Üyeler
190,861
Son üye
merdooo
Geri