-RutHleSs-
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
Peki bir insan neden birisine tek atar kiBir insan neden başka insanların dinlediği şeyleri küçümser ki?
Peki bir insan neden birisine tek atar kiBir insan neden başka insanların dinlediği şeyleri küçümser ki?
Sor banaortaya bir konu atıyorsun ama fikrin bike olmadığı için sorularımıza cevap veremeyip sadece senin gibi düşünenleri görüyorsun eğer bir tartışma konusu açıyorsan neden saklanıyorsun
Türkçe rap dünyasında çok güzel sanatçılar ve çok güzel sanatlar var.
önceki sayfalarda yeterince soru ve entry var git bakSor bana
Herkesin görüşüne saygı duymak zorundasınız.
Balrog ile düştüğün zaman keşke çıkmasaydın gandalf abiNe dinleyelim, MHP'li dayılar gibi evde 7/24 türkü mü çalsın?
Çıkmasam şimdi Sauron yönetiminde ekmek kuyruğuna giriyordunuz. Değerimi bilin.Balrog ile düştüğün zaman keşke çıkmasaydın gandalf abi
Doğu'dan gelişine ayrı hastayım abiÇıkmasam şimdi Sauron yönetiminde ekmek kuyruğuna giriyordunuz. Değerimi bilin.
Sen ne dinliyorsun robin adam?türkçe rap bana acayip cringe geliyor. çok kötü BENCE.
1. Konuyu açan arkadaşı eleştiriyorsunuz düşüncenize saygı duymadığı için şimdi sen düşünceme saygı duymuyorsun.Sen ne dinliyorsun robin adam?
1. Birine ne dinlediğini sormak ne zamandan beri saygısızlık?1. Konuyu açan arkadaşı eleştiriyorsunuz düşüncenize saygı duymadığı için şimdi sen düşünceme saygı duymuyorsun.
2. Genelde İngilizce pop dinliyorum (Tik Tok'ta popüler olanlardan)