Neler Yeni

Bir kızın sizinle birlikteyken başka bir erkeği övmesi sizce doğrumu?

fruko.gzz

80+ Silver
Arkadaşlar merhabalar şimdi şöyle düşünün bir sevgiliniz var ve başka bir erkeğe kendi kız arkadaşına o erkeği övmesi doğru bir davranış mı sizce?

HomerSer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
770
İsim
Utku Şeref
Sevgilim veya evli olduğum kişi fark etmez benim yanım da olsun olmasın başka bir erkeği övemez. Överse yol veririm. Evli isem de boşar def ol git o övdüğün erkeğin yanına diyerek de eklerim.
dedem bekar adama kari bosamak kolay derdi. Kiz abartmadigi surece ortada bir sorun goremiyorum herkes der guzel veya yakisikli birini gordugunde boyle seyler.

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,578
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Arkadaşlar merhabalar şimdi şöyle düşünün bir sevgiliniz var ve başka bir erkeğe kendi kız arkadaşına o erkeği övmesi doğru bir davranış mı sizce?
Bende başka kızı överdim hiç zaman kaybetmeden :D Nasıl hissediliyormuş anlasın

fruko.gzz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dedem bekar adama kari bosamak kolay derdi. Kiz abartmadigi surece ortada bir sorun goremiyorum herkes der guzel veya yakisikli birini gordugunde boyle seyler.
Bu öyle değildi bu çocuk çok elit güzel gezilir bununla tatil yapılır tarzı şeylerden bahsediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende başka kızı överdim hiç zaman kaybetmeden :D Nasıl hissediliyormuş anlasın
:D

Techno08

80+ Gold
Nasıl övdüğüne bağlı, eğer bir iş falan yapmışsa ve işi temiz yaptı dürüst yaptı gibi şeyler demişse sorun yok çünkü ya tanıdığıdır ya sa mesai arkadaşıdır belki. Ama fiziksel olarak övüyorsa o zaman şahsen çok rahatsız olurum

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
KAAN ŞAHİN
Kız sevgilisinin yanında başka bir erkeği övmesi hoş olmaz ancak kendi arkadaşlarının arasında övmesinde bir sorun göremiyorum.

fruko.gzz

80+ Silver
Kız sevgilisinin yanında başka bir erkeği övmesi hoş olmaz ancak kendi arkadaşlarının arasında övmesinde bir sorun göremiyorum.
Nasıl ve neyini övdüğüne bağlı
Nasıl övdüğüne bağlı, eğer bir iş falan yapmışsa ve işi temiz yaptı dürüst yaptı gibi şeyler demişse sorun yok çünkü ya tanıdığıdır ya sa mesai arkadaşıdır belki. Ama fiziksel olarak övüyorsa o zaman şahsen çok rahatsız olurum
oraya geliyorsa mevzu ilişkinin 3 kişisi oldun bile dostum
Şöyle ki övdüğü kişi sanalda bir erkek ve kendi kız arkadaşına söylüyor bunu söylediği şeyde şu; çok elit bir erkek müze falan gezerim onunla hımm aileside saygın benimkisi gibiler tarzı şeyler söylenmiş

Kara*

80+ Silver
Şöyle ki övdüğü kişi sanalda bir erkek ve kendi kız arkadaşına söylüyor bunu söylediği şeyde şu; çok elit bir erkek müze falan gezerim onunla hımm aileside saygın benimkisi gibiler tarzı şeyler söylenmiş
yine aynı şey moruk kız muhtemelen elemanı inceledi hoşuna gitti. kızlar arasında öyle konuşmaların babası geçiyor. sevgilisine vs gelince askm beni yanlis taniyon der. aynı şeyi erkek söylese muhtemelen hayatını hoplatır nasıl öyle dersin diye.

KTimur

80+ Silver
En İyi Cevap
1
ayrıl.
lamı cimi cartı curtu yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,198
Üyeler
168,258
Son üye
by_dj_omar
Top Bottom