dedem bekar adama kari bosamak kolay derdi. Kiz abartmadigi surece ortada bir sorun goremiyorum herkes der guzel veya yakisikli birini gordugunde boyle seyler.Sevgilim veya evli olduğum kişi fark etmez benim yanım da olsun olmasın başka bir erkeği övemez. Överse yol veririm. Evli isem de boşar def ol git o övdüğün erkeğin yanına diyerek de eklerim.
Bende başka kızı överdim hiç zaman kaybetmedenArkadaşlar merhabalar şimdi şöyle düşünün bir sevgiliniz var ve başka bir erkeğe kendi kız arkadaşına o erkeği övmesi doğru bir davranış mı sizce?
Bu öyle değildi bu çocuk çok elit güzel gezilir bununla tatil yapılır tarzı şeylerden bahsediyorum.dedem bekar adama kari bosamak kolay derdi. Kiz abartmadigi surece ortada bir sorun goremiyorum herkes der guzel veya yakisikli birini gordugunde boyle seyler.
Bende başka kızı överdim hiç zaman kaybetmedenNasıl hissediliyormuş anlasın
oraya geliyorsa mevzu ilişkinin 3 kişisi oldun bile dostumBu öyle değildi bu çocuk çok elit güzel gezilir bununla tatil yapılır tarzı şeylerden bahsediyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
![]()
Kız sevgilisinin yanında başka bir erkeği övmesi hoş olmaz ancak kendi arkadaşlarının arasında övmesinde bir sorun göremiyorum.Arkadaşlar merhabalar şimdi şöyle düşünün bir sevgiliniz var ve başka bir erkeğe kendi kız arkadaşına o erkeği övmesi doğru bir davranış mı sizce?
Kız sevgilisinin yanında başka bir erkeği övmesi hoş olmaz ancak kendi arkadaşlarının arasında övmesinde bir sorun göremiyorum.
Nasıl ve neyini övdüğüne bağlı
Yanlış.
Nasıl övdüğüne bağlı, eğer bir iş falan yapmışsa ve işi temiz yaptı dürüst yaptı gibi şeyler demişse sorun yok çünkü ya tanıdığıdır ya sa mesai arkadaşıdır belki. Ama fiziksel olarak övüyorsa o zaman şahsen çok rahatsız olurum
Şöyle ki övdüğü kişi sanalda bir erkek ve kendi kız arkadaşına söylüyor bunu söylediği şeyde şu; çok elit bir erkek müze falan gezerim onunla hımm aileside saygın benimkisi gibiler tarzı şeyler söylenmişoraya geliyorsa mevzu ilişkinin 3 kişisi oldun bile dostum
yine aynı şey moruk kız muhtemelen elemanı inceledi hoşuna gitti. kızlar arasında öyle konuşmaların babası geçiyor. sevgilisine vs gelince askm beni yanlis taniyon der. aynı şeyi erkek söylese muhtemelen hayatını hoplatır nasıl öyle dersin diye.Şöyle ki övdüğü kişi sanalda bir erkek ve kendi kız arkadaşına söylüyor bunu söylediği şeyde şu; çok elit bir erkek müze falan gezerim onunla hımm aileside saygın benimkisi gibiler tarzı şeyler söylenmiş
ayrıl.Şöyle ki övdüğü kişi sanalda bir erkek ve kendi kız arkadaşına söylüyor bunu söylediği şeyde şu; çok elit bir erkek müze falan gezerim onunla hımm aileside saygın benimkisi gibiler tarzı şeyler söylenmiş