Yuzarsifullah
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
Merhabalar arkadaşlar. Sizden bir konu hakkında fikirlerinizi belirtmenizi rica edeceğim. Şimdi malum yaz geldi , okullarda kapalı. Ben 12. sınıf öğrencisiyim fakat sağlık sorunları nedeni ile üniversite sınavına gidemiyorum(covid değil). Okulda giremediğim dönem sınavlarınıda geçen hafta bitirdim. Şuanda beni burada tutan şeyler , bu ayın 28 inde gastroloji randevum var muayene olacağım , 31 inde yeni kimlik randevusu ve akşamına doğru MR çekimi olacak . 04 Haziranda da K.B.B ve göz polikliniğinde randevum var. İzmir'de yaşıyorum , memleketim Niğde . Her yaz Niğde ye gideriz normalde , çocukluğumdan beri gittiğim için ayrı kalınca özlüyorum. Birde Haziran ın 06 sında diş teli ile ilgili randevum var(şuan takılı ama kontrol ve bazı eksiklikleri tamamlamak için), her ayın 06 sında olacak şekilde ayarlamışlar. Benim yapmak istediğimde şu randevular falan bittiğinde ayın 10 unda sonra 12 si gibi falan otobüs bileti alıp Niğde'ye tek başıma gitmek. Eğer o şekilde gidersem Temmuz 06 sındaki diş randevusuna gidemeyeceğim , ama Ağustos un 06 sına dönmeyi planlıyorum. Annem şu şekilde düşünüyor ; Sen gitme , Temmuz, Ağustos randevularına gidersin daha sonrasında ailecek araba ile gideriz Ağustosta . Bende zaten her yıl araba ile gittiğimiz için , birde ailecek gittiğimiz için . Tek başıma uzun yola çıksa keyifli olur , macera olur ve tecrübe edinmiş olurum diye düşünüyorum. Elimde 150tl para var ve otobüs bileti 140tl . Bu olay hakkında babama danışmadım , en son danışırım ona . Sizce ne yapmalıyım . Hem tek başıma seyahate çıkmış olacağım hemde Niğde de tek takılacağım.(Orada Anneannem dayılarım teyzem falan var , tek değilim yani ). Sizin düşünceleriniz nelerdir ? Ne yapmam gerekiyor? Ne zaman gitsem doğru olur ? Alternatif bir ulaşım aracı öneriniz var mı ? Bu kadar uzun yazı için kusuruma bakmayın , gerçekten düşünceleriniz benim için çok önemli . Yorum yapacak olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ediyorum. Not: Hayatım boyunca hiç bu şekilde uzun ve ya yakın mesafe(+25km) seyahat etmedim , Memleketime de hiç tek başıma gitmedim. Ben deneyimlemeyi çok istiyorum.
Çok uzun oldu ya kusuruma bakmayın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok uzun oldu ya kusuruma bakmayın.
Son düzenleme: